Kartta

Lennot Parosiin

Miten löydät halvat lennot Parosiin?

Lähde lumoutumaan Parosin saaresta ja sen upeista kaupungeista. Erityisesti saaren pääkaupunki Parikia tekee vaikutuksen tunnelmallaan. Hanki lennot Parosiin siis pikimmiten Skyscannerin avulla. Löydät kaikki lennot Parosiin hetkessä Skyscannerin lentohaulla. Ja me etsimme sinulle taatusti markkinoiden parhaimmat tarjoukset!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Parosiin

Lennot Parosiin operoidaan Suomesta vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingistä lennettävät reitit Parosiin eivät kuitenkaan ole suoria, vaan vaativat ainakin yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Parosiin?

Suomesta lentoja Parosiin lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Aegean Airlines sekä Brussels Airlines.

Parosin lentokentät

Parosin lentokentältä muualle saarelle pääsee liikkumaan bussilla sekä taksilla. Parosin lentokentältä kulkee suora bussiyhteys pääkaupunki Parikiaan sekä Voutakosiin. Bussimatka lomakohteiden keskusta-alueille kestää noin 30 minuuttia. Lentokentältä kulkevat myös taksit ja matka Parikiaan maksaa suuntaansa 20 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Parosissa?

Parhain aika hankkia lennot Parosiin tai ylipäätään Kreikan saariston alueelle on toukokuun lopusta lokakuun alkuun, jolloin sää hellii matkustajia ja sademäärät ovat vähäiset. Kreikassa merivesi lämpiää mitä pidemmälle kesää edetään, joten polskuttelemaan Parosiin kannattaa suunnata aina heinäkuussa, elokuussa sekä syyskuussa. On hyvä kuitenkin huomioida, että elokuu on saarella kaikkein ruuhkaisinta ja kalleinta aikaa kesäsesongin ollessa kiihkeimmillään. Toisaalta tuolloin ympäri saarta juhlahumu on ylimmillään ja bileitä järjestetään harva se päivä.

Mitä nähdä ja tehdä Parosissa?

Idylliset valkoiset kivitalot ja siniset ikkunankarmit. Kristallinkirkas merivesi ja lämpöinen tuulahdus ruskettuneella iholla. Voitko jo nähdä tulevan lomasi mielikuvissasi? Me lupaamme, että tätä kaikkea on Parosin saari. Kun haet aitoa ja alkuperäistä kreikkalaista tunnelmaa lomaltasi, Parosin saaren kohteet ovat oikea valinta sinulle. Paros kuuluu Kykladien saariryhmään ja sen suurimmat lomakohteet ovat muun muassa pääkaupunki Paroikiá, Náousa ja Alyki. Saaren historia on erittäin pitkä, joten tästä syystä voit odottaa saarilomaltasi myös historiallisia nähtävyyksiä. Tällaisia ovat muun muassa venetsialaisaikainen linna vuodelta 1260, 300-luvulla rakennetun Panagia Ekatontapylianín kirkko sekä Demeterin ja Apollonin temppelien jäännökset.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Panagia Ekatontapylianín kirkko, Pároksen argeologinen museo, Demeterin ja Apollonin temppelit

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Paros lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Páros on yksi lentokenttä: Paros.
Olympic Air, Aegean Airlines, sekä Sky Express lentävät suoraan kohteeseen Paros.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Paros on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.