Astypálaia

21.10.2019 - 22.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Maganas Hotel, Viva Mare Studios sekä Oneiro Studios ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Astypálaia perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Astypálaia klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 40 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Astypálaiassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 110 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 46 € per yö. Tämä on 27 % edullisempi kuin keskiarvohinta 59 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Astypálaia lähin lentokenttä on Astypalaia (JTY) (2,56 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Kalymnos (69,97 km) Kos (71,75 km)

Suunnittele matka kohteeseen Kreikka