Kartta

Lennot Prevezaan

Miten löydät halvat lennot Prevezaan?

Lennot Prevezaan takaavat sinulle pääsyn lisäksi kolmeen toinen toistaan kauniimpaan matkakohteeseen. Prevezan kunnassa nimittäin sijaitsevat samannimisen kaupungin lisäksi myös Lefkas, Parga ja Sivota, joihin voit tutustua vaikka päiväreissuilla. Nämä yhdessä tarjoavat muiden rantakohteiden lisäksi jopa 60 kilometriä valkoista paratiisia! Voimme taata, että tulet ihastumaan Prevezaan ja sen ympäristöön ikihyviksi. Lennot Prevezaan löydät kätevästi Skyscannerin lentohaulla, joten ole nopea ja hanki lennot Prevezaan, niin olet pian jo Kreikan kuuman auringon alla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Prevezaan

Prevezaan pääsee lentämällä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Prevezaan ovat Helsinki-Vantaalta suoria, mutta muualta Suomesta matkaavat joutuvat pysähtymään välilaskuun Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Prevezaan?

Suurin osa lennoista Prevezaan operoidaan yhdellä tai kahdella vaihdolla, mutta Suomesta on myös saatavilla tiettyinä aikoina suoria lentoja kaupunkiin. Lentoyhtiöt, jotka lentävät Prevezaan yhteistyössä muiden lentoyhtiöiden kanssa ovat muun muassa Finnair ja Iberia.

Prevezan lentokentät

Prevezan lentoasema sijaitsee lyhyen matkan päässä Prevezan keskustasta. Lentoasemalta kaikkein nopeimmin pääsee kaupunkiin ottamalla taksin, joita löytyy lentoaseman edestä aina lentojen mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Prevezassa?

Prevezassa lämpötilat ryhtyvät nousemaan tavallisesti toukokuusta eteenpäin ja upean aurinkoiset säät kestävät pitkälle syyskuuhun. Heinä-elokuussa elohopea hipoo +30 astetta ja aurinko paistaa siellä aamusta iltaan. Kylmintä Prevezassa on marraskuusta maaliskuuhun, jolloin lämpötilat voivat tippua jopa +10 asteeseen. Rannikko on kuitenkin aurinkolomakohdetta kokonaisuudessaan, joten kun hankit lennot Prevezaan, voit olla varma, että saat haluamasi kuumat kesälomapäivät!

Mitä nähdä ja tehdä Prevezassa?

Preveza on kuin salainen kaupunki Amvrakikóslahden rannalla, joka ottaa kaikki vierailijansa vastaan suurella aurinkoisella hymyllään. Preveza on Kreikan kauneinta aluetta ja kun sinne saapuu esimerkiksi veneellä, moni luulee, että edessä aukeaa saarimaisema – sen verran vehreää ja intiimiä sen kaupunkikuva ja ympäristö on. Preveza tarjoaa hyvin monipuolisia mahdollisuuksia viettää lomaa rannalla nautiskelun lisäksi. Voit käyskennellä sen historiallisilla teillä mutta olla samaan aikaan hyvinkin ajassa kiinni: napata mukaan päivän lehden ja kahvin alueen moderneista kahviloista. Kaupunki onkin täynnä idyllisiä kahviloita ja ravintoloita, teekauppoja ja kirjakauppoja! Prevezasta löydät myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten alueen arkeologisen museon, Agios Haralamboksen kirkon ja vuonna 1807 rakennetun Pantokratorin linnan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Luna Park, Pantokratorin linna, Agios Haralambos, Nikopoliksen arkeologinen museo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Preveza lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.