Kartta

Lennot Kosille

Miten löydät halvat lennot Kosille?

Pieni Kosin saari valloittaa matkaajat upeilla rannoillaan ja rennolla tunnelmallaan. Tältä saarelta on turha etsiä baareja ja bileitä, koska Kosin vierailijat saapuvat hakemaan sieltä rauhaa ja hyvinvointia. Jos siis tuntuu, että stressitaso käy ylikierroksilla, ovat suorimmat lennot Kosin aurinkoon sinulle mitä parhain vaihtoehto. Lennot Kosille haet nopeasti Skyscannerin Lentohaulla, mutta voit myös seurata lentohintoja Hintavahdilla, joka ilmoittaa sinulle parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja sinä päätät, milloin hinnat ovat kohdillaan hankkiaksesi lennot Kosille.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kosille

Suomesta suorat lennot Kosille operoi osan aikaa vuodesta vain yksi lentokenttä ja se on Uudenmaan tärkein lentoasema eli Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kosille?

Suomesta lentoja Kosille operoivat muutamat lentoyhtiöt. Näitä ovat muun muassa Finnair, Aegean Airlines, Air Berlin, Czech Airlines ja Smart Wings. Huomaathan, että monet Helsingistä lähtevät lennot Kosille eivät olet suoria reittilentoja, vaan ne vaativat yhden tai kaksi välilaskua.

Kosin lentokentät

Kosin kansainvälinen lentokenttä tunnetaan hauskasti nimellä ”Hippokrates”. Hippokrateen lentoasema sijaitsee Antimahian kaupungin läheisyydessä noin 30 kilometrin päässä Kosin kaupunkialueesta. Lentoasemalta pääsee Kosin keskustaan paikallisbusseilla ja matka kustantaa 3,20 euroa. Jos sattuu myöhästymään bussiyhteydestä, niin ei hätää – matkaajien onneksi lentokentältä lähtee päivittäin useampikin bussi Kosin keskustaan. Lentoaseman edestä löytyy myös taksitolppa.

Milloin on parhain aika vierailla Kosilla?

Kosille voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa – on täysin makuasia, mitä jokainen lomaltaan haluaa! On hyvä muistaa, että Kos on sekä perhekohde että suosittu bilepaikkakin. Heinä-elokuu on Kosilla ruuhkaisinta turistikautta, jolloin meno voi yltyä välillä varsin äänekkääksi. Kesäkuukaudet ovat myös Kosin kalleinta sesonkiaikaa ja hotellihuoneita on vaikea löytää.

Mitä nähdä ja tehdä Kosilla?

Päinvastoin kuin naapurinsa Rodos, Kosille ei tulla vain bailaamaan ympäri vuorokauden, vaan tämä rauhallinen ja viehättävä saari sulkee syliinsä myös rauhaa ja hyvinvointia hakevat matkaajat. Kosin kohteet tarjoavat toki myös iltaelämää, ja esimerkiksi Kosin kaupungissa voi vaivattomasti yhdistää aktiivi- ja kaupunkiloman. Kannattaakin valikoida kohteensa Kosilla sen mukaan, miten haluaa lomansa viettää! Kosin kaupunki sopii erityisesti aikuisille matkaajille. Kaupungista löytyy matalia rantoja ja nähtävyyksiä, kuten huikea Afroditen temppeli sekä vilkasta yöelämää. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Tikagiin, josta löytyy matala ja upea rantaviiva, joka jatkuu jopa 10 kilometriä. Siellä viihtyvät myös ulkoilma-aktiviteetteihin hurahtaneet, koska alue on ihanteellinen esimerkiksi pitkille pyörälenkeille. Kardamenasta taas löytyvät Kosin saaren parhaimmat klubit, joten se on ollut erityisesti nuorten aikuisten suosiossa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Hippokrateen puu, Asclepeion, Paradise Beach, Neratzia Castle, Ancient Basilica

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kos lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.