Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Ateena | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus: Ateena

Autonvuokraus Ateenasta on helppoa! Vuokra-auto Ateenan lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Ateenan lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Ateenasta Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Autonvuokraus: Ateenan lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen tuloaulassa. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Ateenan lentokenttä
  • Budget autovuokraamo, Ateenan lentokenttä
  • Enterprise autovuokraamo, Ateenan lentokenttä
  • Hertz autovuokraamo, Ateenan lentokenttä

Autonvuokraus: Ateenan kaupunki

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin ydinkeskustasta. Parhaiten niitä löydät Syngrou Av -tien varrelta, jossa palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

  • Avis autovuokraamo, Ateena
  • Hertz autovuokraamo, Ateena
  • Budget autovuokraamo, Ateena
  • Thrifty autovuokraamo, Ateena
  • Kosmos autovuokraamo, Ateena
  • Sixt

Vuokra-autolla Ateenassa ja lähialueilla

Ateenan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 km päässä Ateenan keskustasta. Helpoin ajomatka kaupunkiin on kuitenkin noin 40 kilometriä ja reitti kulkee kaupungin keskustan pohjoispuolitse 6-tietä pitkin. Se on myös nopein reitti, ajomatka kestää noin 35 minuuttia. Voit myös poiketa 6-tieltä aiemmin Imittos Ring -tielle (Periferiaki Imittou), jota pitkin pääset keskustaan hieman etelämpää, mutta matka kestää usein hiukan kauemmin, arviolta 50 minuuttia.

Ateenan keskustasta on hyvät ja suorat yhteydet myös muualle Kreikkaan, esimerkiksi Pireuksen satamaan. Ajomatka satamaan kestää vain noin 25 kilometriä, kun suuntaat 91-tietä keskustasta etelään.

Tiedätkö jo, mitä tehdä ja nähdä Ateenassa? Lue vinkkimme matkallesi: Nämä ovat Ateenan top 15 parhaat nähtävyydet!

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Ateenasta

Monet autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Ateenan keskustasta löydät paljon BP-, Aegean- ja Shell-huoltoasemia. Matkalla keskustasta lentokentälle 6-tien varrella on useita huoltoasemia ja lentokenttäalueella palvelee Shell-asema.

Pysäköintipaikkaa voi olla hankalaa löytää kadunvarsilta kaupungin keskustasta. Paremmin paikkoja on vapaana ostoskeskusten parkkihalleista ja -alueilta, hotellien parkkipaikoilta sekä suurimpien nähtävyyksien läheisyydestä. Monin paikoin voit maksaa parkkeerauksen puhelimen myAthensPass -sovellukselle tai luottokortilla.

Lennot ja hotelli matkalle Ateenaan

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Ateenasta, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Ateenaan esimerkiksi reitille Helsinki-Ateena sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.