Ateena

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Delice Hotel - Family Apartments, Brasil Suites Boutique Hotel sekä Athens Lodge ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Ateena perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Ateena klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Ateena

alkaen 72 €
alkaen 103 €
alkaen 191 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Ateena?

9,8
Historian harrastajat
7,6
Herkuttelijat
6,8
Perhematkailijat
6,7
Yöelämän ystävät
6,5
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (366)
Jonathan  Burwell
Jonathan Burwell
16.6.2019

My solo trip to Athens was magical. So much history, great food and kind people. Can’t wait to return

Alessandro Vassilas
Alessandro Vassilas
11.6.2019

Luogo ricco di cultura ottimo cibo prezzi onesti sempre e.a volte.economici bel vedere e gente fantastica

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.2.2019

Many travelers use Athens as a place to check off some ruins and head to the islands. Personally, I loved spending a more significant amount of time exploring the city. I recommend it for female travelers, too, and backpackers can find hostels here.

Konstantin Strangas
Konstantin Strangas
3.2.2019

Greece takes forever to explore, yet only a moment to fall in love with. From the capital Athens to the most remote of islands or mountain villages, this country is full of charm, charisma and surprises. Been going there for years and every time it feels more and more like coming home.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 74 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Ateenassa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 128 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 95 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 97 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Ateena odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 24,8 °C/76,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 28,0 °C/82,4 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 6,5 °C/43,7 °F.
Kohteen Ateena lähin lentokenttä on Ateena kans.väl. (ATH) (18,77 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kreikka