Kartta

Lennot Marseilleen

Miten löydät halvat lennot Marseilleen?

Upea Marseille on yksi Ranskan vanhimmista kaupungeista, joten se tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen tunnelmansa lisäksi paljon nähtävyyksiä. Miksi et lentäisi Marseilleen jo huomenna? Tämä onnistuu hankkimalla lennot Marseilleen Skyscannerin kautta. Skyscanner tarjoaa matkaajille tuhansia lentotarjouksia maailman tunnetuimmilta lentoyhtitöiltä. Tästä syystä sinullakin voi olla lennot Marseilleen sähköpostissasi vain sekunneissa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Marseilleen

Kauniiseen Marseilleen pääset matkaamaan Suomen kamaralta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Matka kestää lyhimmillään noin viisi tuntia ja vaatii yksi tai kaksi vaihtoe reitin aikana.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Marseilleen?

Lentoja Marseilleen tarjoavat useat lentoyhtiöt Suomesta käsin. Marseilleen pääset lentämään esimerkiksi seuraavien lentoyhtiöiden kyydissä: Finnair, Iberia ja British Airways.

Marseillen lentokentät

Marseillen lentoasema tunnetaan joko nimellä Marceille Provencen lentoasema tai Aéroport de Marseille Provence. Se sijaitsee noin 27 kilometrin päässä Marseillen kaupunkialueesta. Lentokentältä pääsee lukuisilla yhteyksillä ympäri Marseillea sekä busseilla että junilla. Toki lentokentän edestä löytyy myös taksitolppa kiireisimmille.

Milloin on parhain aika vierailla Marseillessa?

Marseille on ympärivuotinen kaupunkilomakohde. Vaikkakin kaupunki on ruuhkaisempi kesällä, suosittelemme kuitenkin hankkimaan lennot Marseilleen toukokuun ja heinäkuun välisenä aikan, jolloin kaupunki syttyy eloon ja ilmasto on mitä upein. Kesät ovat Marseillessa kuumia ja lyhyitä, vaikkakin siellä paistaa aurinko yli 300 päivää vuodessa!

Mitä nähdä ja tehdä Marseillessa?

Marseille on Ranskan vanhin sekä toiseksi suurin kaupunki. Satamakaupunki Marseille on viehättävä yhdistelmä tätä päivää ja perinteitä, joka näkyy sen 2600 vuotta pitkässä historiassa. Nähtävyyksiä ei tästä kaupungista siis puutu! Yksi tunnetuimmista on tietenkin sen satama, josta voikin jo nähdä sen suositun maamerkin nimittäin Notre-Dame-de-la-Garden kirkon, joka kohoaa yli 150 metrin korkeuteen. Le Panierin vanhakaupunki sijaitsee aivan sataman kupeessa, jonne kannattaa suunnata päiväkahville tai hankkimaan paikallisten käsityöläisten taidetta. Luonto on suuressa roolissa Marseillessa ja suosittelemmekin ottamaan päivämatkan näyttäville kalkkikivikallioille, jonne järjestetään venematkoja. Marseillesta ei varsinaisesti löydy shoppailupaikkoja, mutta voit löytää tuliaisia pienistä koru- ja vaateliikkeistä sen keskustasta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Notre Dame de la Farde, Le Panier, Ifin linna, Marseillen vanha satama, MuCEM

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Marseille lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.