Kartta

Lentoyhtiöt: Air China

Vuonna 1988 perustettu Air China on Kiinan suurin lentoyhtiö, joka operoi omalla laivastolla 377 Kiinan sisäisellä ja kansainvälisellä reitillä. Omien reittien lisäksi Air China on sittemmin vahvistanut läsnäoloaan 1330 kohteessa 193 maassa – kiitos sen Star Alliance -jäsenyyden. Lähes 30-vuotias Air China voi olla ylpeä 603 lentokoneestaan, koska niiden keskimääräinen yhteisikä on vain 6,3 vuotta! Air Chinalla lentäessäsi voit siis varmasti kokea olevasi turvallisissa ja nykyaikaisissa käsissä taivaalla. *Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Air Chinalla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Air Chinalla voit tehdä lähtöselvityksen verkossa ja tekstiviestillä tai perinteisemmin lentokentän itsepalveluautomaatilla tai Air Chinan palvelutiskillä. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on yksinkertainen: syötät vain sertifikaattinumerosi, puhelinnumerosi, nimesi ja vahvistuskoodisi lomakkeeseen ja pääset tekemään lähtöselvityksen. Tekstiviestilähtöselvitys on tehty myös äärimmäisen helpoksi Air Chinalla. Lähetät vain viestin puhelimestasi ja saat vastaviestinä lähtöselvitysvahvistuksen. Useimmilta maailman lentokentiltä löydät myös Air Chinan itsepalveluautomaatin. Valitettavasti verkossa tehtävää lähtöselvitystä ei voi tehdä kuitenkaan kansainvälisille lennoille, jotka lähtevät Kiinasta.

Matkatavarat ja kulut

Jokainen Air Chinan Economy-luokan matkustaja saa ottaa matkustamoon enintään 5 kilon edestä käsimatkatavaroita. Yhden käsimatkatavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun, tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Nämä käsimatkatavarat eivät saa ylittää mitoituksia 55 cm x 40 cm x 20 cm. First- ja Business-luokassa matkustavat saavat ottaa mukaansa kaksi käsimatkatavaraa yhden henkilökohtaisen tavaran lisäksi. Yksittäisen ruumaan menevän laukun paino ei saa ylittää 32 kiloa.

Istuimet

Air Chinan lentoasiakkaat voivat valita itselleen mieluisimman istuimen lisäpalvelun kautta. Asiakkaat voivat varata paikkansa kaikista Air Chinan asiakaspalvelupisteistä ennen lähtöselvityksen sulkeutumisaikaa. Air Chinalla suositellaan tekemään paikkavaraus suoraan asiakaspalvelun kautta, mutta voit tarkastella paikkavarausmahdollisuuksia myös Air Chinan nettisivuilta. Voit myös skannata Air Chinan nettisivuilta löytyvän koodin, joka mahdollistaa Air China -applikaation tallentamisen puhelimeesi. Air China -applikaatiolla pystyt kirjautumaan lähtöselvitys- ja paikkavaraustietoihisi nopeasti ja vaivattomasti!

Varausmaksut ja muut maksut

Air Chinalla saat sen, mitä luvataan. Lentoyhtiö ei veloita lentovarauksista eikä sinulle ole tiedossa yllättäviä luottokorttiveloituksia. Air China veloittaa ainoastaan mahdollisista lisämatkalaukuista ja muista lisäpalveluista.

Lisäpalvelut

Air Chinalla on tarjonnassaan erilaisia lisäpalveluita sinulle, joka haluat tehdä lennostasi omannäköisesi. Air China tarjoaa ainutlaatuisen lisäpalvelun niille matkaajille, joilla on siirtymälento 24 tunnin sisällä: lentoyhtiö nimittäin kustantaa matkaajilleen ilmaisen hotelliyön ja kuljetuksen hotellin ja lentokentän välille. Tämän lisäksi palveluun kuuluu ilmainen hotelliaamiainen. Ilmainen hotelliyö siirtymälennoilla on saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Beijing, Chengdu, Hangzhou, Shanghai ja Tianjin.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.