Kartta

Halvat lennot Kuusamosta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

123 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

11

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 665 kilometriä

1t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki Vantaa on 123 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 11 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Kuusamosta Helsinkiin

Lentäminen Kuusamosta Helsinkiin on helppoa. Suoria lentoja reitille tarjoaa Finnair. Lentoja lennetään muutamia joka päivä.

Lennolle lähtö Kuusamon lentokentältä

Kuusamon lentoasema sijaitsee 6 km päässä Kuusamon keskustasta ja 27 km päässä Rukalta. Pohjolan Matkan busseilla pääsee lentokentälle kätevästi, bussit kulkevat reittiä Salla-Ruka-Kuusamo-lentokenttä. Kentällä palvelee FlyCafe&Shop -kahvila ja myymälä, josta voit ostaa mukaasi vaikkapa kuuluisia Kuusamon juustoja ja rieskoja. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys ja Revontuli-kokoustila.

Lennolta saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta. Lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin keskustaan HSL:n busseilla. Bussit numero 615 ja 415 kulkevat Rautatientorille ja bussi 617 Hakaniemeen. Seutulippu lentokentältä Helsinkiin maksaa 5,50€. Myös kaukoliikenteen busseja liikennöi lentokentän kautta aamuvarhaisesta iltamyöhään. Sekä paikallisbussien (Helsinki ja Vantaa) että kaukoliikenteen linja-autojen pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä.

Suora junayhteys takaa nopean matkan lentokentältä Helsinkiin ja Vantaalle. Junat lähtevät aivan terminaalien läheisyydestä, asemalle pääsee kävellen terminaalien välistä yhdyskäytävää pitkin. Junamatka Helsinkiin maksaa seutulipun verran eli 5,50€ ja Vantaalle 3,20€. Lippuja saa mm. kioskeilta ja asemien lippuautomaateista, ja niitä voi ostaa myös suoraan puhelimeen HSL:n mobiilisovelluksella. Kehäradan junat pysähtyvät muun muassa Pasilassa, Tikkurilassa ja Martinlaaksossa. Voit tarkistaa juna-aikataulut täältä: I-juna, Lentoasema - Myyrmäki - Helsinki ja P-juna, Lentoasema - Tikkurila - Helsinki.

Takseja löytyy aivan tuloterminaalin edestä. Taksikyyti lentokentältä Helsingin keskustaan kestää liikenneruuhkista riippuen 30-40 minuuttia ja hinta on keskimäärin 45€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Lentokentälle kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti lomakausina kuten hiihtoloma-aikoina lähtöselvitys, matkatavaroiden jättö ja turvatarkastus voivat ruuhkautua. Muistathan myös lukea ohjeet siitä, miten pakkaat matkatavarasi oikein. Lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä saat lisätietoa siitä, millaisia tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä varusteet ovat sellaisia, jotka tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan. Tiedäthän, että kotimaan lennoilla matkustaessa sinulla pitää olla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Hyvä tietää: Helsinki

Sää ja ilmasto: Pohjois-Suomen ja etelärannikon säät eroavat toisistaan huomattavasti. Lauhat talvet ja raikkaan tuuliset kesäillat ovat tuttuja Helsingissä, Kuusamoon verrattuna pääkaupunkiseudun sää on aina leuto.

Hintataso: Helsingin hintataso on korkeampi kuin Pohjois-Suomen. Ostoksilla käydessä hintaeroa ei välttämättä huomaa, mutta Helsingin ravintoloissa hinnat ovat selvästi kalliimmat. Esimerkiksi oluttuopin saa Kuusamossa noin 4€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€. Jos haluat nautiskella hyvästä ruoasta, kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Helsingissä 75-80€, kun taas Pohjois-Suomessa hinta on keskimäärin 45-50€. On kuitenkin muistettava, että sesonkiaikaan hiihtokeskuksissa hinnat voivat olla samalla tasolla kuin pääkaupunkiseudulla.

Muuta: Pääkaupunkimme Helsinki ei paljon esittelyjä kaipaa. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille ja jokaisena vuodenaikana. Suomenlinna on paras nähtävyys niin kulttuurinystäville kuin saaristoluontoa etsiville. Kesäkohteista vilkkain on Linnanmäki ja talvisin kannattaa suunnata vaikkapa Brahen kentälle luistelemaan. Taiteenystäviä hemmotellaan, sillä mm. Kiasman, Ateneumin ja Design-museon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina mielenkiintoista nähtävää. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.