Kartta

Lennot Cagliariin

Miten löydät halvat lennot Cagliariin?

Sardinian alueen pääkaupunkia Cagliaria sanotaan yhdeksi maan autenttisimmista italialaisista kaupungeista, jossa voi aistia ja kokea saapasmaan alkuperäisen tunnelman. Lähde tutustumaan tähän historialliseen kaupunkiin hankkimalla lennot Cagliariin Skyscannerin kautta. Se onnistuu helpoiten tekemällä haun Skyscannerin lentohakutoiminnon kautta, jolla selvität parhaimmat lentotarjoukset Cagliariin vain minuuteissa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Cagliariin

Lennot Cagliariin lennetään Suomessa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Cagliariin?

Valitettavasti Suomessa lentoyhtiöt eivät operoi lentoja Cagliariin. Lennot Cagliariin lennetään aina yhden välilaskun kautta. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Cagliariin ovat Air Berlin, Alitalia, KLM ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Cagliarin lentokentät

Cagliarin lentokenttä sijaitsee lyhyen matkan päässä Cagliarin kaupunkialueesta ja sieltä löytyy kuljetuksia joka puolella Sardinian saarta. Bussit ovat kaikkein kätevin tapa matkustaa saarella ja niitä kulkee lentokentän ja Cagliarin keskustan välillä puolen tunnin välein. Ensimmäinen bussi aloittaa kulkemisensa klo 5.20 ja viimeinen klo 10.30. Taksit päivystävät lentoaseman edessä 24 tuntia vuorokaudessa, joten keskustan alueelle pääset taatusti vaikka keskellä yötä!

Milloin on parhain aika vierailla Cagliarissa?

Heinäkuusta syyskuuhun Cagliari sekä koko Sardinian alue on kuumimmillaan ja ruuhkaisimmillaan. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja koko Cagliarin rannikkoalue täyttyy kansainvälisistä turisteista. Huhtikuusta kesäkuuhun kestävä kevät on monen paikallisen matkaajan lempiaikaa, jolloin tarkenee jo t-paidassa, mutta kaupunki, nähtävyydet ja palvelut ovat helposti saavutettavissa. Aika lokakuusta joulukuuhun alueella on sumuista ja ilmassa voi olla välillä rajuakin ukkosta.

Mitä nähdä ja tehdä Cagliarissa?

Vilkas Sardinian pääkaupunki Cagliari hurmaa aurinkorannoillaan ja historiallaan. Kaupungin pääaurinkorantaa, kahdeksan kilometriä pitkää Poettoa, pidetäänkin koko Sardinian alueen upeimpana! Auringonpalvonnan lisäksi matkaajia kiinnostaa Cagliarin alueen pitkä historia, koska kaupunkia ovat hallinneet vuosisatojen aikana useammat sivilisaatiot. Cagliarin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muinaiskaupunki Karaliksen jäänteet, jotka löytyvät Tuxiveddun nekropoliksesta. Näyttävimpiä vierailukohteita kaupungissa on ehdottomasti sen muurien ympäröimä vanhakaupunki Costello, josta on myös upeat näköalat Välimerelle. 1100-luvulla rakennettu Santa Marian katedraali houkuttelee myös paljon vierailijoita samoin kuin kaupungin roomalainen amfiteatteri. Herkkusuiden kannattaa suunnata kaupungin kauppahalliin, josta tuliaisiksi kotiin voi viedä vaikkapa viinejä, juustoja ja mereneläviä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Cagliarin katedraali, Bastione di Saint Remy, Palazzo Regio, Poetto, San Michelen linna

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Cagliari lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.