Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Cagliari - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Cagliarin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2015

Saavuit sitten tutustumaan Välimeren suurimpaan saareen Sardiniaan ja nauttimaan sen rantalomamahdollisuuksista tai tarkoituksesi on tutustua alueen historiallisiin nähtävyyksiin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä Cagliarin lentokentällä toimivat seuraavat autonvuokrausyritykset: Autoeuropa, Avis, Easy Car, Eurorent, Hertz, Budget, Sardinia Rent a Car, Pinna Rent a Car, Matta Rent a Car, Ruvioli Rent a Car, Pintauro Rent a Car ja Autonoleggio. Palvelutiskit ovat tuloaulan pohjakerroksessa.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Aivan lentokentän liittymätien eteläpuolella, vajaa 1 kilometri kentältä, sijaitsee Agip-huoltoasema osoitteessa Strada Statale 130 Iglesiente. Kaupungista kentälle ajettaessa löytyy useita muitakin huoltoasemia, varsinkin Viale Elmas -tien varrelta. Jos taas olet tulossa kentälle pohjoisesta, lähimmät Esso-asemat löytyvät parin kilometrin päässä lentokentältä, SS130-tien varrelta ja läheisyydestä.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Cagliarin kaupungin keskustaan on kätevintä ajaa kentältä ensin SS391-tietä ja sitten SS131-tietä pitkin. Matkaa kaupunkiin on 10 kilometriä ja sen taittaa reilussa 10 minuutissa. Lentokentältä on helppo suunnata SS131/E25-moottoritielle, joka kulkee Sardinian halki, Porto Torresista Sardinian koilliskärkeen.

Kohteita lähellä Cagliarin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Cagliarin lentokenttää.

Alghero
Alghero on kauniiden rantojen ja hyvän ruoan keskus. Se on yksi Sardinian suosituimmista kohteista, sillä sieltä löytyy upeaa historiaa (Palazzo d’Albis) sekä upeita rantoja, ravintoloita ja mahdollisuuksia viettää todellista aktiivilomaa muun muassa kiipeilemällä, maastopyöräilemällä tai sukeltamalla.

Kätevin reitti Algheroon kulkee SS131/E25-moottoritietä pitkin. Ajomatkaa kertyy reilut 240 kilometriä ja ajoaika on noin 2,5 tuntia. Matkan varrelta löytyy monia pikkukaupunkeja, joihin on mukava pysähtyä lounaalle tai kahville nauttimaan sardinialaisesta tunnelmasta. Suuntaa lentokentältä pohjoiseen SS131/E25-moottoritietä pitkin. Saavuttuasi Sassarin kaupunkiin saaren luoteiskärjessä, aja kaupungin ohi ja käänny sitten vasemmalle, opasteet ohjaavat kohti Algheroa.

Noran kaupunki
Nora on muinainen roomalainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä lähellä Pulaa. Tarina kertoo, että Nora olisi Sardinian ensimmäinen kaupunki. Noraa on asutettu useiden eri kansojen toimesta historiansa aikana. Kaupungin vanha osa on merenpinnan alla, mutta kaupungin ulkoilmamuseossa voi tutustua historialliseen Noraan merenpinnan yläpuolella.

Ajomatka Noraan on upea, sillä se kulkee mahtavissa meri- ja rannikkomaisemissa. Suuntaa kentältä SS131/E25-moottoritietä pitkin etelään Cagliarin kaupungin vieritse. Käänny sitten kaupungin länsipuolella SS195-tielle kohti Pulan kaupunkia, joka sijaitsee aivan Noran kaupungin kupeessa. Ajomatkaa kertyy 40 kilometriä ja ajoaika on noin 40 minuuttia.

Villasimius
Villasimiuksen alue sijaitsee Cagliarin provinssissa, noin 35 kilometriä Cagliarista. Se on erityisen kuuluisa uimarannoistaan. Näistä kaikkein suosituimpia ovat muun muassa Porto Sa Ruxi, Piscadeddus, Campus, Cala Caterina ja Cala Burroni.

Ajomatkaa kertyy 55 kilometriä ja ajoaika on noin tunti ja 15 minuuttia. Aja kentältä ensin SS391-tietä ja sitten SS131-tietä pitkin, kunnes pääset SS554-tielle. Opasteissa näkyy suuntana Villasimius. SS554-tietä pitkin pääset SP-17-rannikkotielle. Reitti kulkee upeissa maisemissa ja SP-17-tie vie suoraan Villasimiukseen ja sen hienoille rannoille.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.