Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Cagliari - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
sixt
eury
erac
budg

Autonvuokraus: Cagliarin lentokenttä

Autonvuokraus Cagliarin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Cagliarin kaupunkiin tai road tripille ympäri Sardinian, vuokra-auto Cagliarin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Cagliarin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Tutustut Sardiniaan kaikkein kattavimmin vuokra-autolla. Muista, että vuokra-auto kannattaa varata jo ennen reissua: Säästät aikaan ja rahaa. Löydät avullamme aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Cagliarin lentokentällä

Muun muassa seuraavat autovuokraamot toimivat Cagliarin lentokentällä:

 • Avis autovuokraamo, Cagliari
 • Auto Europa autovuokraamo, Cagliari
 • Budget autovuokraamo, Cagliari
 • Sardinya Rent a Car autovuokraamo, Cagliari
 • Eurorent autovuokraamo, Cagliari
 • Easy Car autovuokraamo, Cagliari
 • Pinna Rent a Car autovuokraamo, Cagliari
 • Autonoleggio autovuokraamo, Cagliari

Autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalin tuloaulassa. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aamusta iltaan asti.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Sardiniasta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Cagliarin lentokentällä.

Vuokra-autolla Cagliariin

Cagliarin lentokentältä ajaa kaupunkiin vartissa, ajomatkaa on 15 kilometriä. Lähde lentokentältä itään (oikealle lentokenttätieltä), seuraa opasteita suuntaan "Cagliari Centro".

Vuokra-autolla halki Sardinian Algheroon

Lähde automatkalle halki Sardinian saaren kohti Algheron kaupunkia. Lähde matkaan SS131-tietä, matkaa Algheroon on 245 kilometriä. Kokonaisajomatka kestää 2 tuntia 35 minuuttia, mutta varaa matkalle reilusti aikaa, sillä haluat takuulla pysähtyä reitin varrella paikkaan jos toiseenkin. Ota ensimmäiseksi kohteeksesi vaikkapa Oristanon kaupunki.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Cagliarin lentokentältä

Pysäköinti Sardinian saarella onnistuu kadunvarsilla sinisellä merkityillä alueilla, yleensä maksulliset ajat ovat klo 8-13 ja 16-20 välisinä aikoina. Lippuja voi ostaa mm. parkkimittareista ja kioskeista. Taksa on yleensä euron per tunti. Valkoisten viivojen alueella voit pysäköidä ilmaiseksi ja keltaisten viivojen alue on varattu pysäköintiluvan omistaville. Historiallisten kohteiden ja keskusten lähellä autolla ajo on kielletty tiettyinä aikoina. Tällaisia keskuksia ovat mm.

 • Cagliarin vanhakaupunki eli Castello
 • Alghero
 • Sassari
 • Oristano
 • Nuoro

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat ovat Eni- ja Esso-asemat matkalla Cagliarin kaupungista lentokentälle, Viale Elmasin varrella.

Lennot ja hotelli matkalle Cagliariin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Cagliarin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Cagliariin esimerkiksi reitille Helsinki-Cagliari sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.