Kartta

Halvat lennot Oulusta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

60 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

96

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 512 kilometriä

0t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki Vantaa on 60 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki Vantaa.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 96 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Helsinki

Suoria lentoja Oulusta Helsinkiin tarjoavat Finnair ja Norwegian. Lentoja löytyy useita joka päivä.

Lennolle lähtö Oulun lentokentältä

Oulun lentoasema sijaitsee n. 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalle pääsee kätevästi paikallisliikenteen busseilla tai taksilla. Lentoasemalta löytyy myös kolme pysäköintialuetta, joissa pysäköinnin hintaan kuuluu mm. auton lämmitys sekä sähköautojen lataus e-tolpassa.

Oulun lentokentällä on yksi terminaali ja lennot Oulusta Helsinkiin lähtevät useimmiten lähtöportilta 13 tai 14. Lisää tietoja lähtöportista löydät lentoaseman asiakasmonitoreilta. Oulun lentoasemalta löytyy muutama Oulu cafe -kahvila, Oluthuone Toppila, myymälä ja apteekki. Lapset viihtyvät lasten leikkipaikalla ja aikuiset voivat rentoutua keinutuoleissa istuskelemalla. Lentokentällä on myös Hailuoto-lounge ja neuvotteluhuone liiketapaamisia ja kokouksia varten. Lentokentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys.

Lennolta saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee 18 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta.

Helsingin keskustaan pääsee kätevästi paikallisliikenteen busseilla (mm. linjat 615 ja 415), joissa matka maksaa seutulipun verran (5,50€). Keskustaan ajaa myös Finnairin oma City Bus. Paikallisliikenteen sekä kaukoliikenteen bussien laiturit sijaitsevat aivan lentoaseman terminaalien edustalla.

Suora junayhteys vie kätevästi niin Helsingin keskustaan kuin Vantaalle, esim. Tikkurilaan. Matka I- ja P-junissa maksaa seutulipun verran (5,50€). Muistathan ostaa junalipun etukäteen, esimerkiksi asemalla sijaitsevasta automaatista tai kioskilta. Sisäänkäynti juna-asemalle löytyy lentokentän terminaalien T1:n ja T2:n väliseltä käytävältä, samasta kerroksesta kuin missä tulohallit sijaitsevat.

Taksimatka Helsingin keskustaan kestää liikenteestä riippuen 30-40 minuuttia. Matka maksaa noin 45-50€. Taksitolpat sijaitsevat aivan lentoaseman terminaalien edustalla. Jos haluat itse ajaa, voit vuokrata auton. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaalien T1:n ja T2:n välisellä käytävällä, samassa kerroksessa kuin tulohallit.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Tiedäthän, että kotimaassa matkustaessa et tarvitse passia, mutta sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Lomakausina ja ruuhka-aikoina lentoasemalle kannattaa saapua ajoissa, jotta vältyt turhalta kiireeltä. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä voit kantaa mukanasi käsimatkatavaroissa ja mitkä matkatavarat ovat sellaisia, jotka tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan.

Hyvä tietää: Helsinki

Sää ja ilmasto: Helsingissä sää on leudompi ja lämpimämpi kuin Oulussa.

Hintataso: Pääkaupunkiseudulla hinnat ovat jonkin verran korkeammat kuin Pohjois-Suomessa. Esimerkiksi kahviloiden ja ravintoloiden hinnat ovat korkeammat Helsingissä kuin Oulussa. Kahvikuppi maksaa Oulussa keskimäärin 1,90€ ja Helsingissä 2,30€. Lohikeiton saa Oulussa 7,90€, kun taas Helsingissä se maksaa keskimäärin 10,90€.

Muuta: Pääkaupunkimme Helsinki ei paljon esittelyjä kaipaa. Aktiviteetteja, historiaa, taidetta, nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille ja joka lähtöön. Taiteenystäviä hemmotellaan, sillä mm. Ateneumin, Kiasman ja Design-museon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina mielenkiintoista nähtävää. Kesäkohteista hauskin on tietysti Linnanmäki ja suosituin Suomenlinna. Talvisin kannattaa suunnata Jääpuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.