Kartta

Halvat lennot Barcelonasta Helsinkiin

Lennon tiedot kohteesta Barcelona kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin paluuhinta viime kuussa

86 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

15

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2630 kilometriä

3h 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Barcelona-Helsinki

Suoria lentoja Barcelonasta Helsinkiin lentävät mm. Finnair, Vueling Airlines ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lentokentälle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokentän matkatavaraohjeita. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Lähtö: Barcelona

Barcelonan El Prat -lentokenttä sijaitsee noin 12 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja niiden välillä on minibussiyhteys. Kentällä palvelee useita kahviloita ja siellä on myös käytettävissä wifi-yhteys, joka löytyy nimellä Airport_Free_Wifi_AENA.

Liikenneyhteydet kaupungista kentälle ovat hyvät. Kätevimmin matkan taittaa junalla. Junamatka kestää vain 18-24 minuuttia, riippuen siitä, miltä asemalta hyppäät kyytiin. Matka maksaa viitisen euroa.

Myös lentokenttäbussit palvelevat matkustajia, Aerobus A1 ja A2 kulkevat keskustasta kentälle 10 minuutin välein, mutta matka saattaa kestää pitkäänkin ruuhka-aikoina. Taksimatka Barcelonan keskustasta kentälle maksaa yleensä noin 30-40€.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kentällä on käytössä ilmainen wifi. Tuloauloissa on myös kioskeja, kauppoja sekä muutamia kahviloita ja ravintoloita.

Kentältä Helsinkiin

Lentokentältä pääsee Helsinkiin helposti seutuliikenteen busseilla. Bussien pysäkit ovat kätevästi molempien terminaalien edessä. Helsinkiin kulkevat bussit nro 415 lentokenttä-Ylästö-Elielinaukio, nro 615 lentokenttä-Kartanonkoski-Rautatientori, nro 617 lentokenttä-Käpylä-Hakaniemi (arkisin aamuvarhaisesta iltapäivään) sekä nro 562N lentokenttä-Tikkurila-Mellunmäki (aikaisin aamulla ja myöhään illalla). Matka maksaa 5,50€, pyydä kuskilta seutulippu.

Kentältä on myös suora junayhteys Helsinkiin. Lentokentän juna-asemalle pääsee kätevästi molemmista terminaaleista kävellen yhdyskäytävää pitkin. Kehäradan I-juna ja P-junat kulkevat Helsinkiin ja pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa. Junamatka maksaa 5,50€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai lentokentän kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jos sinut haetaan kentältä, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Kentältä Vantaalle

Helpoin tapa matkustaa kentältä Vantaalle on hypätä kehäradan junien kyytiin. Esimerkiksi Tikkurilaan kulkee I-juna noin kymmenessä minuutissa. Junalippu Vantaan alueella maksaa 3,20€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Kentältä kauemmas Suomeen

Monet kaukoliikenteen linja-autot liikennöivät lentokentältä. Kaikkien bussien pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Voit myös matkustaa junalla Vantaan Tikkurilasta tai Helsingin päärautatieasemalta. Niihin pääset esimerkiksi I- ja P-junilla.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Pääkaupunkimme Helsinki ei paljon esittelyjä kaipaa. Aktiviteetteja, historiaa, taidetta, nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille ja joka lähtöön. Näe kaunis Temppeliaukion kirkko ja Kampin hiljaisuuden kappeli. Hurvittele Linnanmäellä ja näe kaunis Suomenlinna ja sen mukulakivikadut. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Helsingissä keskikesät ovat mukavan lämpimiä ja talvet nykyisin melko leutoja. Perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin merivesikin on jo uimalämmintä. Talvisin päästään kyllä pakkasen puolelle, mutta lunta saadaan harvoin pysyvästi ennen vuodenvaihdetta.

Muuta: Muista, että Barcelonan ja Helsingin välisessä liikenteessä et tarvitse välttämättä passia, mutta sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.