Dalaman

15.12.2019 - 16.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Göcek Lykia Resort Hotel - All Inclusive, Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa sekä Rixos Premium Göcek - Adult Only ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Dalaman perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Dalaman klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Dalaman

alkaen 53 €
alkaen 58 €
alkaen 104 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 58 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dalamanssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 107 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 57 € per yö. Tämä on 43 % edullisempi kuin keskiarvohinta 82 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Dalaman odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 13,9 °C/57,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 30,2 °C/86,4 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 9,7 °C/49,5 °F.
Kohteen Dalaman lähin lentokenttä on Dalaman (DLM) (5,75 km).

Suunnittele matka kohteeseen Turkki