Kartta

Lentoyhtiöt: SunExpress

SunExpress on vuonna 1989 perustettu turkkilainen lentoyhtiö. Tämä lentoyhtiö ei pelaa pienten liigassa, vaan se on kahden suuren – Turkish Airlinesin ja Lufthansan – tytäryhtiö. Turkin Antalyasta ensisijaisesti toimiva SunExpress kuljettaa lähes 7 miljoonaa lomamatkalaista kohteisiinsa. Tämän turkkilaisen siipien alla on myös turvallista matkustaa, sillä SunExpressin laivasto on Euroopan nykyaikaisimpia: siihen kuuluu 28 modernia Boeing 737-800 -konetta.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää SunExpressillä

Miten tehdään lähtöselvitys?

Seuraavat lähtöselvitystiedot perustuvat Helsingistä ja Turkista lähteviin SunExpressin lentoihin. Lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista 2. Se avataan 2-3 tuntia ennen lentoa ja suljetaan tunti ennen lähtöä. Lähtevien lentojen lähtöselvitys aukeaa SunExpressin verkossa kansainvälisille lennoille 6-24 tuntia ennen matkaa, Turkista lähteville kansainvälisille lennoille 3-24 tuntia ennen matkaa sekä paikallisille Turkin sisäisille lennoille 24 tuntia ja viimeistään 45 minuuttia ennen matkaa.

Matkatavarat ja kulut

SunExpressin lennoilla matkustamoon sallitaan vain yksi käsimatkatavara. Tämän käsimatkatavaran mitoitukset eivät saa ylittää 55 cm x 40 cm x 20 cm ja se ei saa painaa yli 8 kiloa. Voit tämän lisäksi ottaa mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten takin, sateenvarjon tai käsilaukun. Riippuen matkustusluokastasi, voit ottaa mukaasi ruumaan yhden laukun, joka saa painaa enintään 20–40 kiloa.

Istuimet

Haluaisitko istua yhdessä matkakumppaniesi kanssa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa varata istuin SunExpressiltä etukäteen. SunExpress pyrkii tarjoamaan istuimet lähekkäin ystäville ja perheille, mutta koska tätä ei aina voida taata, kannattaa varaus tehdä pienestä lisämaksusta etukäteen. SunExpressillä varausmaksu on vain 10 euroa/suunta/hlö. Varauksen varmistamiseksi se kannattaa tehdä sisäisille lennoille viimeistään 3 tuntia ja kansainvälisille lennoille 36 tuntia ennen lentoa.

Varausmaksut ja muut maksut

SunExpress ei veloita matkaajilta varausmaksuja lipuista. Ainoat maksut koskevat jo olemassa olevien lippujen muutoksia tai peruutuksia tietyn määräajan sisällä sekä lentoyhtiön tarjoamia lisäpalveluja.

Lisäpalvelut

Useimmat SunEpressin lentomatkaajista suuntaavat kohti aurinkoisia hiekkarantoja, joten mieli on korkealla jo koneeseen astuessa. Tästä syystä monet haluavat tehdä jo lentomatkasta täysin omia tarpeita vastaavan. Jos sinulla on jokin erityistoive, jonka haluaisit toteuttaa lennon aikana, kannattaa SunExpressiin olla yhteydessä jo etukäteen. Tällaisia ovat muun muassa kumppanisi tai ystäväsi syntymäpäivät tai muut erikoistilanteet, jotka vaativat juhlistamista. Näihin tilanteisiin sopivat erinomaisesti samppanjalasit ja erikoisateria, jotka voit tilata yhtiön asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen matkaa.

SunExpress

4,0/5
3849 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.