Bodrum

31.7.2019 - 1.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? El Vino Hotel & Suites, Hotel Karia Princess sekä Marina Vista Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bodrum perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bodrum klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bodrum

alkaen 72 €
alkaen 101 €
alkaen 141 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Bodrum?

9,8
Ulkoilmaihmiset
9,7
Perhematkailijat
9,7
Historian harrastajat
8,3
Herkuttelijat
7,1
Vihreät matkailijat
Jäsenten arvostelut (57)
Maria Maria
Maria Maria
22.1.2019

Beaches is Bodrum has mountains view, water is very clean. But nothing special

Izabela  K
Izabela K
18.1.2019

Piękne miasto, świetne jedzenie, wspaniali ludzie! Naprawdę polecam, na pewno tam kiedyś wrócę

Beth T
Beth TIstanbul
2.1.2015

A great city with a diverse atmosphere. Tourism combined with local culture combined with ancient history combined with stunning natural scenery in the surrounding peninsula and coves.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
11.4.2017

Bodrum was conquered by Alexander the Great and is home to the ruins of one of the Seven Wonders of the Ancient World. Beyond that it's gorgeous. It sits right on the Aegean directly opposite the Greek island of Kos. The only drawback is that it's so popular with tourists that the town is given over a bit to cheesy nightclubs and generic food.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 34 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Bodrumssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 80 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 40 € per yö. Tämä on 26 % edullisempi kuin keskiarvohinta 51 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bodrum odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 28,0 °C/82,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 33,3 °C/91,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 6,7 °C/44,1 °F.
Kohteen Bodrum lähin lentokenttä on Bodrum (BJV) (32,75 km).

Suunnittele matka kohteeseen Turkki