Istanbul

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Fide Hotel, Mercure Istanbul Umraniye sekä Istanbul Marriott Hotel Asia ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Istanbul perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Istanbul klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Istanbul

alkaen 40 €
alkaen 67 €
alkaen 96 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Istanbul?

9,8
Historian harrastajat
9,6
Herkuttelijat
9,5
Perhematkailijat
7,5
Ulkoilmaihmiset
6,9
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (887)
Наталия  Утка
Наталия Утка
7.5.2019

Rakastan Istanbuliin. Ensimmäistä kertaa en halunnut mennä kotiin. Ystävällisiä ihmisiä, herkullisia ruokia, erilaisia viihdettä, retkiä, retkiä. Mielenkiintoinen ostos ja varmasti kaunis historiallinen kaupunki

Sandra B
Sandra B
6.5.2019

Rahan arvo! Vaikka olisit kaksi viikkoa tai enemmän, sinulla on aina jotain uutta tutkittavaksi. Upea kaupunki, tunnet olosi tervetulleeksi koko ajan. Kaupunki, johon palaat varmasti.

Timea Vari
Timea Vari
3.5.2019

Joka vuosi minulla on useita kertoja mennä Istanbuliin. Rakastan sitä aina. Ihana kaupunki!

Selma  Nunes
Selma Nunes
3.7.2019

Sempre que voo p a Ásia paro em Istambul! Adoro Istambul, uma cidade histórica que une o Oriente e o Ocidente através da magia dos seus monumentos , da sua gastronomia espetacular e de uma beleza mágica ❤️

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 50 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Istanbulssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 73 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 55 € per yö. Tämä on 10 % edullisempi kuin keskiarvohinta 61 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Istanbul odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 25,0 °C/76,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 29,3 °C/84,7 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 2,7 °C/36,9 °F.
Kohteen Istanbul lähin lentokenttä on İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) (30,28 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: İstanbul (36,12 km)

Suunnittele matka kohteeseen Turkki