Istanbul

26.9.2019 - 27.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Mercure Istanbul Topkapi, Mercure Istanbul Taksim sekä The House Hotel Karakoy ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Istanbul perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Istanbul klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Istanbul

alkaen 50 €
alkaen 68 €
alkaen 97 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Istanbul?

9,8
Historian harrastajat
9,3
Herkuttelijat
8,8
Perhematkailijat
7,2
Ulkoilmaihmiset
7,2
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (1006)
Наталия  Утка
Наталия Утка
7.5.2019

Rakastan Istanbuliin. Ensimmäistä kertaa en halunnut mennä kotiin. Ystävällisiä ihmisiä, herkullisia ruokia, erilaisia viihdettä, retkiä, retkiä. Mielenkiintoinen ostos ja varmasti kaunis historiallinen kaupunki

Sandra B
Sandra B
6.5.2019

Rahan arvo! Vaikka olisit kaksi viikkoa tai enemmän, sinulla on aina jotain uutta tutkittavaksi. Upea kaupunki, tunnet olosi tervetulleeksi koko ajan. Kaupunki, johon palaat varmasti.

Timea Vari
Timea Vari
3.5.2019

Joka vuosi minulla on useita kertoja mennä Istanbuliin. Rakastan sitä aina. Ihana kaupunki!

Sara Rawoot
Sara Rawoot
15.9.2019

Travelling to a place with a GPS and seeing so much different historical building and walking from morning to night. The people, culture, surroundings was amazing and I felt like i was being respected and accepted into a society that is different from mine.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 51 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Istanbulssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 79 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 56 € per yö. Tämä on 11 % edullisempi kuin keskiarvohinta 63 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Istanbul odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 21,0 °C/69,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 29,3 °C/84,7 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 2,7 °C/36,9 °F.
Kohteen Istanbul lähin lentokenttä on İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) (30,28 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: İstanbul (36,12 km)

Suunnittele matka kohteeseen Turkki