Istanbul

27.1.2020 - 28.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Butik Pendik Hotel, Ramada by Wyndham Istanbul Old City sekä Dosso Dossi Hotels Old City ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Istanbul perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Istanbul klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Istanbul

alkaen 37 €
alkaen 49 €
alkaen 79 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Istanbul?

9,8
Historian harrastajat
9,0
Herkuttelijat
8,4
Perhematkailijat
7,3
Ulkoilmaihmiset
7,0
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (1273)
Наталия  Утка
Наталия Утка
7.5.2019

Rakastan Istanbuliin. Ensimmäistä kertaa en halunnut mennä kotiin. Ystävällisiä ihmisiä, herkullisia ruokia, erilaisia viihdettä, retkiä, retkiä. Mielenkiintoinen ostos ja varmasti kaunis historiallinen kaupunki

Sandra B
Sandra B
6.5.2019

Rahan arvo! Vaikka olisit kaksi viikkoa tai enemmän, sinulla on aina jotain uutta tutkittavaksi. Upea kaupunki, tunnet olosi tervetulleeksi koko ajan. Kaupunki, johon palaat varmasti.

Timea Vari
Timea Vari
3.5.2019

Joka vuosi minulla on useita kertoja mennä Istanbuliin. Rakastan sitä aina. Ihana kaupunki!

Cristina F
Cristina F
8.1.2020

Neaparat sa traversati pe partea asiatica (Uzkudar) faleza este spectaculoasă!

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 54 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Istanbulssa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 87 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 73 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Istanbul odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 5,8 °C/42,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 29,3 °C/84,7 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 2,7 °C/36,9 °F.
Kohteen Istanbul lähin lentokenttä on İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) (30,28 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: İstanbul (36,12 km)

Suunnittele matka kohteeseen Turkki