Kartta

Halvat lennot kohteeseen İzmir

Izmir – Rentoa turkkilaista tunnelmaa

Turkin länsirannikolla sijaitseva Izmir on viehättävä kaupunkikohde, jossa vieraillaan usein päiväreissuilla lähiseuduilta. Tämä kolmen miljoonan ihmisen kaupunki on erinomainen shoppailukohde, ja sen kaduilla ja toreilla voi aistia perinteisen turkkilaisen basaarihengen. 

Historia ja nähtävyydet

Sat Kuleesin kellotorni vuodelta 1901 on Izmirin suosituin nähtävyys. Aivan lähistöltä löytyy Izmirin arkeologinen museo, jonka tarjonta perustuu alueen omiin antiikin ajan löytöihin, kuten taiteeseen ja patsaisiin. Museon vieressä on valtava Atatürk-kulttuuritalo, jossa järjestetään erityisesti viikonloppuisin vaihtelevaa ohjelmaa.

Ruoka ja juoma

Izmiristä löytyy paljon tasokkaita ravintoloita. Tarjonta on keskittynyt lähinnä turkkilaiseen ruokaan, mutta valikoima on monipuolinen. Herkulliset kebabit, erilaiset liha-ateriat riisillä ja punainen linssikeitto edustavat Izmirin perinteistä ruokapuolta. On hyvä muistaa, että Izmirin ruokaravintoloissa on harvoin tarjolla alkoholia.

Shoppailu & vapaa-aika

Izmirin Suuri Basaari on kaupungin tunnetuin shoppailualue. Sieltä löytyy kaikkea aina koruista nahkatuotteisiin. Myös elektroniikkaostokset ovat Izmirissä suosiossa. Konak-metroasema on puolestaan kaupungin vilkkainta baarialuetta. Izmir on Turkin vapaamielisin kaupunki alkoholin suhteen, joten sitä on monipuolisesti tarjolla biletysalueilla.

Milloin Izmiriin?

Izmir on ympärivuotinen lomakohde, mutta parhain aika matkustaa sinne on alkukesästä huhtikuusta kesäkuuhun ja syksyllä syyskuusta lokakuuhun. Vielä marraskuu ja joulukuun alku ovat kaupungissa lempeän lämmintä aikaa.

Ilmasto

Izmirissä vallitsee perinteinen Välimeren ilmasto eli kesät ovat siellä pitkiä ja lämpimiä. Talvet ovat lyhyitä ja sateisia. Aurinko paistaa alueella 3000 tuntia vuodessa. Kesäkausi kestää Izmirissä aina huhtikuusta syyskuuhun, jolloin lämpötilat ovat 20 asteessa. Talviaika alkaa marraskuusta ja kestää maaliskuuhun, jolloin lämpötilat ovat korkeimmillaan 15 asteessa. Tällöin Izmirissä myös sataa eniten.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Izmiriin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Izmiristä löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen İzmir lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.