Gazipasa

29.2.2020 - 1.3.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Grand Akca Hotel - All Inclusive, Ozyigit Otel sekä Sedir Park Bungalow Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Gazipasa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Gazipasa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Gazipasa

alkaen 50 €
alkaen 267 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 42 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Gazipasassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 91 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 57 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 60 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Gazipasa lähin lentokenttä on Gazipaşa Alanya (GZP) (3,88 km).

Suunnittele matka kohteeseen Turkki

Paikassa Gazipasa ja sen lähellä