Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Antalya - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

###Autonvuokraus Antalyan lentokentällä Olipa suunnitelmissasi vierailla Turkien Rivieralla Antalyassa tai rauhallisessa Kemerissä, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Antalyan lentokentältä Skyscannerin avulla. ###Missä autovuokraamot sijaitsevat Antalyan lentokentällä? Antalyan lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Alamo, National, Europcar, Budget, Hertz, Avis, Filo, Aytucar ja Travelium. Kaikkien näiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat terminaalissa 1. ###Tankkausasemat lähellä Antalyan lentokenttää Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Ensimmäinen huoltoasema lähellä Antalyan lentokenttää löytyy lentokentän ja Antalya/Alanya-päämoottoriteiden liittymästä. Jos olet suuntaamassa itään lentokentältä, löytyy matkan varrelta noin kolme huoltoasemaa 8 kilometrin sisällä. ###Antalyan lentokentän ympäristö autolla Antalyan lentoasemalta on erinomaiset yhteydet Alanyan lisäksi myös muihin suosittuihin kohteisiin, kuten Sideen ja Kemeriin. Antalyan matkailu keskittyy ensisijaisesti uimarantakohteisiin ja tänne suuntavat myös automatkailijat. Kuuluisimpia rantoja ovat muun muassa Lara ja Konyaalti, ja näiden ympäristö houkuttelee suuria määriä turisteja. ###Miten pääset perille? Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Antalyan ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Antalyan lentokentältä. ###Manavgat Manavgatissa sanotaan olevan Turkin parhaimmat All Inclusive -hotellit ja se tekee siitä erittäin suositun perhekohteen. Manaygat on kooltaan pikkukaupunki, jossa voi viettää erinomaisen rantaloman perheen pienimpien kanssa. Aivan lähettyviltä löytyy toinen suosittu rantalomakohde, Side.
Antalyan lentokentältä Manavgatiin ajaa noin yhdessä tunnissa tien D400 kautta. ###Kemer Kemer on Antalyan vastakohta: se on rauhaa rakastavan rantalomakohde. Kemer on luonnonkaunis pieni kylä noin 40 kilometrin päästä Antalyasta. Kemerin Kadrasan on yksi Turkin kauneimmista ja suosituimmista rannoista. Se houkutteleekin vierailijoiksi perheiden lisäksi paljon sukeltelijoita.
Antalyan lentokentältä Kemeriin ajaa noin yhdessä tunnissa tien D400 kautta. ###Antalya Antalyaa sanotaan Turkin Rivieraksi. Se on vuodesta toiseen yksi suomalaisten suosikkikohteista, eikä ihme: upea Lara-ranta, vilkas yöelämä, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ravintolat ja All Inclusive -hotellit houkuttelevat monenlaisia matkaajia vierailulle.
Antalyan lentokentältä Antalyan keskustaan pääsee helposti. Päätie D400 on yhteydessä Antalyan keskustaan, ja tätä pitkin pääsee näppärästi paikan päälle. Antalyan lentokentältä ajaa keskustaan noin 20 minuutissa.
Antalyassa monet hotellit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen. Kannattaakin tiedustella jo etukäteen oman hotellin henkilökunnalta asiasta. Antalyan vanhaan kaupunkiin pysäköintiin tarvitaan erillinen lupa.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.