Kartta

Halvat lennot Krakovaan

Miten löydät halvat lennot Krakovaan?

Krakova on todellinen kultakaivos historian rakastajille. Krakovan barokki- ja renesanssiajalta olevat rakennukset ovat yksi syy, miksi se houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa tutustumaan kaupunkiin. Toki Krakova tarjoaa myös paljon muuta, mutta lue siitä lisää alta. Kaikki edulliset lennot Krakovaan löydät helposti Skyscannerin lentohaun avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Krakovaan

Useat lentoyhtiöt Suomessa tarjoavat lentojaKrakovaan, mutta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääset matkaan suorilla lennoilla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Krakovaan?

Krakova on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista, joten sinne lentävät myös useat lentoyhtiöt. Suomesta lentoja Krakovaan tarjoavat muun muassa Finnair ja Air France.

Krakovan lentokentät

Krakovan Balicen lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkaajat pääsevät lentokentältä vaivattomasti keskustaan bussiyhteyksillä tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Krakovassa?

Lennot Krakovaan kannattaa hankkia ehdottomasti alkukevään ja syksyn aikana, koska tuolloin saa takuuvarmasti nauttia lämpimistä keleistä. Kevään lämpöasteet ovat hiukan korkeammat kuin Suomen samaisina kuukausina, mutta heti heinä-elokuussa kaupungissa saadaan nauttia jopa yli 30 asteen lämpötiloista. Talvikuukausina pakkasasteet saattavat paukkua Suomen tavoin jopa 20 asteessa!

Mitä nähdä ja tehdä Krakovassa?

Krakova on Puolan vanhimpia kaupunkeja, joten matkaajien on mahdollista sukeltaa syvälle sen menneeseen aikaan historiallisten nähtävyyksien kautta. Krakovan kaupunkikuva on yksinään jo henkeäsalpaavan kaunis, kiitos sen lukuisten barokki- ja renesanssityylisten rakennusten. Yksi keino aloittaa kaupungin historiaan tutustuminen on suunnata sen hyvin säilyneeseen keskiaikaiseen keskukseen eli vanhaankaupunkiin, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Täältä löytyvät myös Krakovan suosituimmat ravintolat. Herkkusuiden kannattaa suunnata erityisesti juutalaisten suosimaan Kazimierziin. Krakovan lähellä sijaitsevat Auschwitzin keskitysleirimuseo sekä Wieliczkan suolakaivokset, jotka ovat myös maailmanperintöluettelon suojelukohteita. Krakova on suurkaupunki, josta löytyy lukuisia shoppailumahdollisuuksia. Vierailijoiden kannattaa suunnata erityisesti Galeria Krakowskan tavarataloon sekä edelleen vanhaankaupunkiin, joka tarjoaa persoonallisia pikkuputiikkeja, ja monet ostavatkin sieltä tuliaiset.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Wawelin linna, Kuninkaanlinna, Vanhakaupunki, Mariankirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Krakova lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Krakova on yksi lentokenttä: Krakova.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, transavia, Danish Air Transport, Norwegian, Czech Airlines sekä Laudamotion lentävät suoraan kohteeseen Krakova.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Krakova on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.