Kartta

Lennot Biarritziin

Miten löydät halvat lennot Biarritziin?

Ranskan Baskimaassa sijaitseva Biarritz hurmaa boheemilla ilmapiirillään. Rento rantameininki odottaa sinua vain sekuntien päässä, kun hankit lennot Biarritziin lentohaullamme. Halvimmat lennot Biarritziin löydät nopeasti Skyscannerin avustuksella ja voit varmistaa Hintavahdillamme, että saat varmasti haluamasi lennot Biarritziin juuri sinun matkabudjettiisi sopivalla hinnalla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Biarritziin

Lennot Biarritziin operoidaan ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Biarritziin eivät kuitenkaan ole suoria Suomesta, vaan vaativat yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Biarritziin?

Suomesta ei operoida suoria lentoja Biarritziin, vaan matka vaatii ainakin yhden välilaskun. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Biarritziin ovat KLM, Iberia, Air France ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Biarritzin lentokentät

Biarritzin lentokenttä sijaitsee Angletin kaupungissa noin 5,5 kilometrin päässä Biarritzista. Biarritzin lentoasemalta kulkevat kaupungin keskustaan bussit, jotka maksavat noin 1 euron yhden tunnin lipulla ja 2 euroa 24 tunnin lipulla. Toki lentoasemalta kulkevat myös taksit lentoliikenteen mukaisesti.

Milloin on parhain aika vierailla Biarritzissa?

Biarritz on ehdottomasti kesäkaupunki – kiitos sen upeiden hiekkarantojen ja surffausmahdollisuuksien. Heinä-elokuu on kaupungissa samaan aikaan myös kovin ruuhkainen eli jos sinua kiinnostaa kokea Biarritzissa muutakin kuin rantaelämää, voi toukokuu ja kesäkuu olla oikea valinta sinulle. Kannattaa kuitenkin huomioida, että keväällä kaupungissa kaikki paikat ja palvelut eivät ole vielä auki. Itse surffauskausi on kaupungissa pitkä, se kestää aina maaliskuusta marraskuuhun saakka.

Mitä nähdä ja tehdä Biarritzissa?

Surffaus. Se on suosituin aktiviteetti, jonka perässä Biarritziin tullaan kaikkialta Ranskasta ja maailmalta. Biarritzin aallokoita sanotaan jopa maailman parhaimmiksi! Lue lisää alueen surffimahdollisuuksista täältä. Jos tämän tyyppinen sporttaus ei kuitenkaan sinua niin kiinnosta, löytyy kaupungista myös monipuolisia shoppailumahdollisuuksia. Kaupungistahan löytyy jopa yksi ensimmäisistä Chanel-liikkeistä maailmassa, koska putiikki avattiin jo 1915! Nykyisin Euroopan mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Biarritz tarjoaa myös korkeatasoisia ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet erityisesti mereneläviin ja mikä parhainta, hinnat eivät päätä huimaa, vaikka samoissa paikoissa vierailevat säännöllisesti myös maailmantähdet. Biarritz on boheemi, mutta tyylikäs kaupunki, jonka luksuksesta kielii huippuhotelli Hotel du Palais. Varsinaisia merkittäviä nähtävyyksiä kaupungista ei löydy, mutta matkailijoiden kannattaa vierailla sen muutamissa hyvätasoisissa museoissa, kuten Musée Bonnatissa sekä Crypte Sainte Eugénien katedraalissa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Crypte Sainte Eugénie, Musée Bonnatt, Hotel du Palais, Aquarium of Biarritz

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Biarritz lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.