Kartta

Lennot Bordeaux’hon

Miten löydät halvat lennot Bordeaux’hon?

Me lupaamme, että huippuviinin tuottajana tunnettu Bordeaux tulee yllättämään sinut vastaanottavaisella tunnelmallaan ja huikeilla Unesco-nähtävyyksillään. Lennot Bordeaux’hon löydät Skyscannerin lentohaullavain minuuteissa ja voit olla jo huomenna nauttimassa tästä kauniista kulttuurikaupungista. Voit myös hakea sinulle sopivimmat lennot Bordeaux’hon Skyscannerin Hintavahdilla, joka lähettää sinulle hintahälytyksiä, kun lennot Bordeaux’hon löytyvät juuri sinulle sopivalla hinnalla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bordeaux’hon

Helsinki-Vantaan lentoasema, Turun lentoasema ja Tampere-Pirkkalan lentoasema tarjoavat Suomesta lennot Bordeaux’hon. Huomaa kuitenkin, että lennot eivät ole suoria, vaan Turusta ja Tampereelta lähtevät lennot Bordeaux’hon lentävät välilaskulla Helsingin kautta ja Helsingistä lähtevät lennot laskeutuvat kerran esimerkiksi Milanossa tai Pariisissa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bordeaux’hon?
Lentoja Bordeaux’hon ei lennetä Suomesta suoraan, vaan ne vaativat aina yhden tai kaksi välilaskua. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Bordeaux’hon Suomesta ovat muun Iberia, Brussels Airlines ja Alitalia.

Bordeaux’n lentokentät
Bordeaux’n lentokenttä sijaitsee Merignacissa 12 kilometriä kaupungista länteen. Lentokentältä Bordeaux’hon pääsee näppärästi bussilla, taksilla tai Navette Shuttle -kyydillä. Bussiyhteys on nimeltään Liane 1 ja se kulkee suoraan kaupungin Saint Jeanin pääjuna-asemalle. Taksitolpat löytyvät heti lentoterminaalin edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Bordeaux’ssa?
Viini on ehkäpä merkittävin syy siihen, miksi Bordeaux’hon matkustetaan aina tiettyyn aikaan vuodesta. Jos sinunkin aikomuksenasi on vierailla kaupungissa tämän jumalten nektarin perässä, lennot Bordeaux’hon kannattaa hankkia toukokuussa, kesäkuussa tai syyskuussa, jolloin kaupungissa on meneillään sadonkorjuuaika. Nämä ovat myös parhaimmat matkustusajat Bordeaux’hon. Jos ruuhkat helteisessä kaupungissa eivät ole makuusi, kannattaa välttää matkustamasta kaupunkiin erityisesti elokuussa, kun Euroopan lomakausi on kuumimmillaan ja hotellit täyteen buukattuina.

Mitä nähdä ja tehdä Bordeaux’ssa?
Ranskalaisia pidetään usein hieman arrogantteina ja tämä voi vaikuttaa tunnelmaan maassa vieraillessa. Bordeaux on kuitenkin aivan toista sorttia! Tätä pientä suurta kaupunkia voi pitää todella poikkeuksellisena – kiitos sen rennon ja vastaanottavaisen ilmapiirin. Bordeaux kuuluu Ranskan 10 suurimman kaupunkialueen joukkoon, ja asukkaita Bordeaux’n alueella on yhteensä reilu miljoona. Kaupungin monet nähtävyydet saavat myös ajan hälvenemään: historiallinen Bordeaux on yhtä suurta Unesco-kohdetta ja sen tärkeimpiä vierailukohteita ovat muun muassa Place Royale, Public Garden sekä Palais Rohan. Erityisesti 1700-luvun arkkitehtuuri on kaupungissa hyvin edustettuna. Bordeaux’n viinialueet ovat yksi suurimmista houkuttimista kaupunkiin saapumiseen ja monille viinitiloille järjestetäänkin tutustumis- ja maisteluretkiä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Bordeaux’n katedraali, Garonne, Saint Michaelin katedraali, Place Royale, Palais Rohan

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bordeaux lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.