Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Biarritz - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
sixt
alam
eury
hert
nanl

Autonvuokraus Biarritzin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi vierailla historiallisessa Paussa tai nauttia merellisestä lomasta Biarritzissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Biarritzin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Biarritzin lentokentällä?

Biarritzin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt. Kaikkien näiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat sisääntuloaulan terminaalissa.

Tankkausasemat lähellä Biarritzin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Ensimmäinen huoltoasema lähellä Biarritzin Anglet Bayonnen lentokenttää löytyy La Negressestä aivan muutaman minuutin päästä lentokentältä. Huoltoasema on auki 24 tuntia vuorokaudessa, joten vuokra-auton tankkaus onnistuu vaikka yöaikaan.

Biarritzin lentokentän ympäristö autolla

Itse Biarritz sijaitsee hyvin lähellä lentokenttää ja sinne ajaa vaivattomasti. Boulevard du Babia ja Avenue de Verdunia pitkin Biarritziin ajaa noin 10 minuutissa. Biarritz sijaitsee vain 25 kilometrin päässä Espanjan rajasta, joten monet automatkaajat suuntaavat myös sinne reissullaan.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Biarritzin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Biarritzin lentokentältä.

Pau

Paun kaupunki sijaitsee Lounais-Ranskassa. Se on Pyrénées-Atlantiquesin departementin pääkaupunki. Pau on suosittu päiväkohde, jonne saavutaan ihailemaan sen jopa 1000-vuotista historiaa. Onhan se on ollut aikoinaan Navarran kuninkaiden asuinpaikkakin! Biarritzin lentokentältä Pau’hun ajaa noin päälle tunnissa tien A64 kautta ja parissa tunnissa teiden A64 ja D936 kautta.

Bilbao

Jos kiinnostaa piipahtaa autolla myös Espanjan puolella, on Bilbao yksi suosituimmista kohteista. Tämä Baskimaan suurin kaupunki houkuttelee erityisesti kulinaristituristeja nauttimaan Espanjan herkullisimmista tapaksista. Bilbao ei ole massaturismin pilaama, ja sen kaduilla kohtaakin enemmän aikuismatkailijoita kuin lapsiperheitä.
Biarritzin lentokentältä Bilbaoon ajaa noin yhdessä tunnissa ja 35 minuutissa tien AP-8 kautta. Muistathan, että reitti kulkee valtion rajan yli eli matkalla on tullimaksuja.

Biarritz

Aurinkoinen Biarritz tunnetaan erityisesti rannoistaan, ja siellä sanotaan olevan Espanjan parhaimmat aallokot. Tämä on omiaan houkuttelemaan surffareita ja sukeltelijoita. Boheemi Biarritz ei ole halvimmasta päästä, ja se onkin julkkisten ja leffatähtien suosimaa huvittelualuetta. Biarritzin lentokentältä Biarritzin keskustaan ajaa helposti vain 10 minuutissa.
Biarritzissa monet hotellit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen. Kannattaakin tiedustella jo etukäteen oman hotellin henkilökunnalta asiasta. Biarritzissa on 7 maksullista pysäköintitilaa keskustan alueella. Nämä kulkevat nimellä Vinci Park. Ilmaista pysäköintiä kaupungista löytyy alueilta muun muassa Aguiléra Jai Alai, Floquet (Charles Floquet Avenue), “Fleurs”-raviradalta, SNCF:n rautatieasemalta, Atabalin Moura streetiltä, Biarritzin majakan edustalta, Marion-järveltä, Marbellan ja Miladyn rannoilta ja kaupungin “Hevosklubilta”.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.