Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bergerac - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
alam
sixt
eury
erac
hert

Autonvuokraus Bergeracin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2015

Tulit sitten lomalle koskemattomaan Bergeracin kaupunkiin tai tutustumaan sitä ympäröivään Dordognen alueeseen, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Bergeracin lentokentällä toimii 6 autonvuokrausyritystä: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt ja Buggs. Autonvuokrausyritykset ovat erillisessä rakennuksessa tuloaulan ulkopuolella, taksitolpan vieressä.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Lentokentän lähettyvillä ei ole huoltoasemia, lähimmät ovat noin 10 minuutin matkan päässä. Lähin on Intermarche Hypermarket, N21-tien varrella, jos lähestyt lentokenttää pohjoisesta.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Ajomatka lentokentältä kaupunkiin on 6 kilometriä ja se kestää vajaan 10 minuuttia. Käänny lentokenttätieltä oikealle, N21-tielle kohti pohjoista. Puolen kilometrin päässä on liikenneympyrä, josta suuntaa kohti kaupungin keskustaa pitkin Avenue Paul Painleve -katua. Lähestyessäsi keskustaa voit ylittää La Dordogne -joen ajamalla pitkin Boulevard Louis Pimont -katua.
Lentokentältä pääse kätevästi N21-tielle joka kulkee Limogesin kaupungista Gavarniehen asti. Liikenne tiellä on sujuvaa, ja toisin kuin useimmilla Ranskan moottoriteillä N21-tien matkan varrella ole tullimaksuja.

Kohteita lähellä Bergeracin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Bergeracin lentokenttää.

Lascaux’n luola

Lähellä Montignacin kylää sijaitseva Lascaux’n luola on tunnettu jääkauden aikaisista luolamaalauksistaan. Luola sisältää satoja eläinmaalauksia ja on Unescon maailmanperintökohde. Luolaan ei pääse vierailemaan, mutta sen lähistölle on rakennettu Lascaux II, joka on tarkka jäljennös alkuperäisestä luolasta maalauksineen.

Lentokentältä on Lascaux’n luolalle noin 100 kilometriä, matka kestää 1 h 20 minuuttia. Käänny lentokenttätieltä oikealle, N21-tielle kohti pohjoista. Ajele pohjoisen suuntaan, kunnes tulet liittymään. Käänny siitä oikealle länteen tielle A89/E70, opasteiden mukaan kohti Limogesia. A89-moottoritie on tullimaksullinen tie, toiselta nimeltään La Transeuropéenne ja se kulkee Lyonin ja Bordeauxin välillä. Ranskassa tietullit maksetaan ajettujen kilometrien perusteella; tullimaksut eivät ole kovin korkeita. A89-moottoritietä pitkin pääset La Bachellerien kaupunkiin asti, josta suunnaksi tie D6089 -D46 - D704, seuraa opasteita Montignacin kylään ja siitä Lascaux’n luolalle.

Sarlat-la-Canéda

Dordognen koskemattoman ja idyllisen alueen pienet kivitalokylät kuten Monpazier, Rocamadour, Domme ja La Roque Gageac ovat käymisen arvoisia. Sarlat-la-Canéda on viehättävä akvitanialainen pikkukaupunki, jonka tori on shoppailijan unelma.

Ajomatkaa lentokentältä Sarlat-la-Canédaan on vajaa 80 km, aikaa siihen menee noin puolitoista tuntia. Käänny lentokenttätieltä oikealle, N21-tielle kohti pohjoista. Muutamien kilometrien päästä käänny oikealle, koillista kohti vievälle D32-tielle. Sainte-Alveren kohdalla käänny tielle D2 ja sen jälkeen tielle D703, Campagnen kylän kohdalla tielle D706 - D47 - D6, josta opasteet muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Sarlat-la-Canédaan.

Chateau de Castelnaudin linna

Bergeracin lähellä sijaitsevat linnat kuten Losse, Château de Beynac sekä Chateau de Castelnaud ovat hyviä esimerkkejä Dordognen alueen upeista nähtävyyksistä. Näistä Chateau de Castelnaud on erittäin mielenkiintoinen, sillä upean miljöönsä lisäksi linnassa on myös keskiaikaisen sodankäynnin museo.

Matkaa lentokentältä on noin 75 km, matka kestää vajaan puolitoista tuntia. Käänny lentokenttätieltä oikealle, N21-tielle kohti pohjoista. Muutamien kilometrien päästä käänny oikealle, koillista kohti vievälle D32-tielle. Sainte-Alveren kohdalla tielle D2 ja sen jälkeen tielle D703, Campagnen kylän kohdalla tielle D706, jonka jälkeen reitti jatkuu pitkin pikkuteitä D35 - D49 - D703 - D57. Reitti myötäilee osin Dordogne-joen uomaa ja ylittää joen juuri ennen kuin saavut määränpäähän Chateau de Castelnaudin linnalle.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.