Kartta

Lennot Nantesiin

Miten löydät halvat lennot Nantesiin?

Länsi-Ranskassa sijaitseva Nantes hurmaa vierailijansa sen arkkitehtuurisesti näyttävillä ja historiallisesti merkittävillä nähtävyyksillään. Lennot Nantesiin löydät - mistäpä muualtakaan - kuin Skyscannerin sivuilta. Tutustu tehokkaaseen lentohakuumme, joka etsii sinulle lennot Nantesiin lähes kaikilta lentoyhtiöiltä ympäri maailman!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Nantesiin

Pääset matkalle Nantesiin Suomesta vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Nopeimmillaan Ranskan Nantesiin lentää viidessä tunnissa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Nantesiin?

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Suomesta Nantesiin ovat muun muassa Finnair ja Lufthansa.

Nantesin lentokentät

Nantesin kansainvälinen lentokenttä tunnetaan nimellä Nantes Atlantique Airport. Se sijaitsee noin puolen tunnin päässä Nantesin kaupungista. Keskustaan pääset helposti ottamalla taksin lentokentän edestä tai hyppäämällä keskustan ja lentokentän väliä kulkevaan Navette Tan Air -bussin kyytiin. 

Milloin on parhain aika vierailla Nantesissa?

Nantesin kaupunki sijaitsee Atlantin rannikon tuntumassa, joten tämä näkyy myös sen ilmastossa. Se muodostaa kaupungin ylle ajoittain rankkasateita, vaikka sää muuten pysyisi suhteellisen lämpimänä. Kesä-, heinä- ja elokuu ovat kaupungissa ruuhkaisinta sesonkia, joten tuolloin sieltä voi olla haastavampaa löytää hotellia. Kannattaakin antaa syksylle mahdollisuus aina lokakuusta syyskuuhun, jolloin kovimmat hulinat ovat rauhoittuneet ja hotellit taas kohtuuhinnoissa.

Mitä nähdä ja tehdä Nantesissa?

Ranskalaisille Nantes on kovinkin tuttu lomakohde, mutta se ei välttämättä ole sitä muille eurooppalaisille. Kaupunkiin saavutaan ensisijaisesti sen nähtävyyksien vuoksi. Nantesin historia nimittäin ylettyy aina vuoteen 70 ennen ajanlaskumme alkua. Erityisesti vanhat rakennukset sykähdyttävät turisteja. Näistä tunnetuimmat ovat Bretagnen herttuan linna sekä Nantesin katedraali. Huomaat pian Nantesia tutkaillessani, että kaupungissa vallitseva tyylisuuntaus on vahvasti goottilainen. Les Machines de L'île -museo on aivan ehdoton vierailukohde Nantesiin matkatessa. Siellä voit tutustua kaupungin erikoisuuteen nimittäin jättimäiseen ja äänekkääseen elektroniseen norsuun! Tämän vekottimen kyydissä turisteilla on mahdollisuus tutustua myös itse Nantesiin. Kaupungissa taide- ja kulttuurielämä on ylipäätään vahvasti edustettuna ja siellä järjestetäänkin aktiivisesti kaikenlaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Nantes Cathedral, Château des ducs de Bretagne, Machines of the Isle of Nantes, Jules Verne Museum

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Nantes lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.