Kartta

Lennot Rennesiin

Miten löydät halvat lennot Rennesiin

Ranskan Bretagnen pääkaupunki Rennes ei kenties ole maailman suosituimpia kaupunkikohteita, mutta ehkä sen pitäisi olla! Tässä kauniissa kaupungissa riittää nähtävää ja iltaelämästä pitävät huolen Rennesin 60 000 opiskelijaa. Anna Rennesille mahdollisuus ja lähde matkalle jo tänään! Lennot Rennesiin hankit erittäin vaivattomasti Skyscannerin lentohaulla tai voit vaihtoehtoisesti odottaa ja seurata lentohintojen kehittymistä Hintavahdillamme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Rennesiin

Lennot Rennesiin operoidaan Suomen lentokentistä ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Rennesiin?

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat reittejä Suomesta Rennesiin, ovat Air France, KLM sekä Iberia.

Rennesin lentokentät

Rennesin lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Rennesin keskustasta. Lentokentältä on erinomaiset liikenneyhteydet kaupunkiin. Voit matkustaa keskustaan joko taksilla, bussilla tai vaikkapa vuokraamalla auton.

Milloin on parhain aika vierailla Rennesissä?

Lennot Rennesiin kannatta hankkia mieluiten kesäsesonkiaikaan kesäkuusta elokuuhun, jolloin lämpötilat hellivät matkaajia. Tällöin keskimääräinen lämpötila on 18 astetta. Myös kevät on säiden puolesta ihanteellista aikaa matkustaa Rennesiin. Rennesiin matkustaessa kannattaa huomioida, että siellä järjestetään paljon tapahtumia varsinkin kesäaikaan. Tästä syystä lennot Rennesiin tulee hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa - Skyscannerin kautta tottakai!

Mitä nähdä ja tehdä Rennesissä?

Bretagnen pääkaupunki Rennesin historia ylettyy yli 2000 vuoden taakse, joten historialliset nähtävyydet ovat ehdottomasti listan ykkösenä siellä vieraillessa. Saint Yvesin kappelin on yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä sen arkkitehtuurin takia. Kappelissa voit kirjaimellisesti tuntea tuijoituksen joka puolella, koska sen seinistä löytyy muotokuvia eläimistä ihmiskasvoihin ja kaikkien silmät ovat kohdistettuna juuri sinuun! Place des Licesin aukiolla tapasivat ritarit käydä aikoinaan uhmakkaita kaksintaisteluja, mutta nykyään se on kaupunkilaisten viehättävä torialue, josta kannattaa ostaa vaikkapa tuliaisia. Kaikkein suosituimpia kohteita Rennesissä on ehdottomasti sen kaupungintalo, jonne järjestetään opastettuja kierroksia.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Rennes Cathedral, Museum of Brittany, Saint Yves Chapel, Place des Lices, City Hall

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Rennes lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.