Kartta

Lennot Brestiin

Miten löydät halvat lennot Brestiin?

Voi olla, että upea ja luonnonläheinen satamakaupunki Brest ei ole sinulle vielä tuttu, mutta sitä suuremmalla syyllä kannattaa hankkia lennot Brestiin ja lähteä tutkailemaan tätä Länsi-Ranskan helmeä. Lennot Brestiin ovat aivan käden ulottuvillasi Skyscannerin Lentohaulla. Älä siis käytä turhaan aikaasi muihin hakukoneisiin verkossa, koska saat aina markkinoiden halvimmat lentotarjoukset nenän eteesi tai vaihtoehtoisesti sähköpostiisi Skyscannerin Hintavahdin avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Brestiin

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Brestiin, vaan reitti vaatii ainakin yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi lentoja Brestiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Brestiin?

Air France lentää Suomesta Brestiin yhdellä välilaskulla, mutta tarjolla on myös eri lentoyhtiöiden lentoreittiyhdistelmiä.

Brestin lentokentät

Brestin lentokenttä sijaitsee hyvin ihanteellisella paikalla lähellä suurimpia moottoriteitä Bretagnen ja koko Länsi-Ranskan alueelle. Brestin kaupunkialueelle pääsee lentokentältä helposti taksilla, Airport Shuttle -bussilla sekä julkisilla yhteyksillä.

Milloin on parhain aika vierailla Brestissä?

Parhaimmat kuukaudet vierailla Brestissä ovat toukokuu, kesä- ja heinäkuu, elokuu ja syyskuu sekä lokakuu, jolloin lämpötilat voivat olla tavallista alhaisemmat, mutta edelleen miellyttävät matkailijoille. Talviaikaan eli alku- ja loppuvuodesta sekä keväällä lämpötilat ovat noin 0-10 asteen paikkeilla.

Mitä nähdä ja tehdä Brestissä?

Brest sijaitsee yhden Ranskan kauneimpiin kuuluvan luonnollisen sataman suojassa. Bretagenen departementissa Atlantin rannikolla vaikuttava kaupunki tunnetaankin kaikin puolin merellisyydestään. Tätä puoltaa myös historia; kaupunkia pommitettiin ankarasti toisen maailman sodan aikana, koska siellä sijaitsi tuolloin saksalaisten sukellusvenesatama. Tänä päivänä siellä toimii arvostettu merisotakoulu. Brest tarjoaa matkaajille upeat luonnon muokkaamat maisemat vaelteluun ja pyöräilyyn, ja kulkeepa kaupungissa myös raitiovaunu, jonka kyydissä voi tutkia kaupunkialuetta. Brestin kuuluisimpia nähtävyyksiä on sen näyttävä Pont de l'Iroise -silta, joka kulkee Elorn-järven päällä. Aivan vieressä kulkee vain pyöräilijöille ja jalankulkijoille tarkoitettu Albert Louppen silta, jolta saa upeita turistikuvia illan hämärtyessä. Kaikkein mielenkiintoisinta aluetta matkailijoille on kuitenkin Brestin satama-alue, joka on nimeltään Quai Commandant-Malbert. Täällä voit ihastella monia kauniita ja suuria purjeveneitä, joita satamassa riittää! Heinäkuun puolessa välissä kaupungissa järjestetään Brest Maritime -festivaalit, joita vannoutuneiden meripartojen ei kannata missata! Oceanopoliksen akvaario taas viehättää varmasti koko perhettä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Chateau de Brest, Oceanopolis, Phare du Petit Minou, Moulin Blanc Beach

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Brest lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.