Kartta

Lennot kohteeseen Bahrain

Vauhdikas Bahrain

Bahrain on monelle varmasti tuttu ainakin Formula 1 -kisoistaan ja julkkisten suosimana lomakohteena, mutta tämä Persianlahden rannalla sijaitseva maa kattaa todellisuudessa 30 saarta. Bahrain on kaikista arabimaista vapaamielisin ja siellä sallitaan alkoholinkäyttö sekä monipuolinen viihde-elämä, kuten elokuvateatterit ja konsertit. Lennot Bahrainin auringon alle löydät tietenkin Skyscannerin lentohaulla! Tutustutaanpa sen pääkaupunkiin Manamaan.

Bahrainin pääkaupunki Manama on maan suurin kaupunki arviolta 155 000 asukkaallaan ja sijaitsee Bahrainin saaren pohjoisosassa. Manama on erittäin moderni ja ensin jopa kylmähkö kaupunkikuvaltaan, mutta pian huomaa, että se on vain pintaa. Toki kaupunki tarjoaa Dubain kaltaisesti suuria tavarataloja ja Starbucks-kahviloita, mutta Manama on ylpeä myös omasta historiastaan ja tämä näkyy erityisesti sen nähtävyyksissä. Yksi suosituimmista vierailukohteista kaupungissa on Bahrain kansallismuseo, jossa voi tutusta maan menneisyyteen ja arkeologisiin aarteisiin. Bahrainissa on aina arvotettu korkeakulttuuria, joten on vain luontaista, että Manamasta löytyy sen toinen tähtikohde, Bahrainin kansallisteatteri, jossa voi nauttia maailmanluokan esityksistä aina paikallisiin arabialaisiin konsertteihin. Bahrainin linnake on Unescon maailmanperintökohteiden listalla, joten aivan ehdoton nähtävyys sekin kaupungissa vieraillessa. Linnakkeelle on noin 10 minuutin ajomatka Bahrainin keskustasta ja se seisoo vaikuttavasti merenlahden rannikolla, mihin sen portugalilaiset rakensivat 1500-luvulla. Shoppailua Bahrainissa matkaillessa kannattaa harrastaa ja Manamassa suosittelemme suuntaamaan uutuuttaan säihkyvien tavaratalojen sijaan Manama Souq -nimiselle markkinapaikalle, jossa mausteiden ja öljyjen aromit sekoittuvat ilmaan. Markkinoilta kannattaa hankkia tuliaiset kotiin, kuten paikallisten tekemiä käsitöitä, vaatteita sekä mausteita ja pähkinöitä.

Pelkästään säiden perusteella ei kannata hankkia lentoja Bahrainiin. Ennemminkin matkailijoiden tulisi pohtia, minkälaisia loma-aktiviteetteja heillä on suunnitteilla. Kesäkuusta syyskuuhun Bahrainin ilmasto on erittäin kuumaa ja kosteaa, jolloin edes viilentävä suihku ei auta. Joulukuusta maaliskuuhun Bahrainissa on viileämpää, mutta tuolloin saattaa esiintyä myös sadekuuroja. Formula 1 -kisaavat sen sijaan täyttävät kaupungin hotellit maaliskuusta huhtikuuhun, joten jos lomasuunnitelmasi ovat ajatuksissasi juuri tuohon aikaan, kannattaa lennot Bahrainiin sekä hotelli hankkia hyvissä ajoin etukäteen.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.