Kartta

Lennot kohteeseen Irlanti

Vehreä Irlanti

Pieni saari, iso asenne. Näin voisi kuvailla apilanvihreää saarta nimeltä Irlanti. Irlanti on juuri niin näyttävä kuin olet varmasti kuullutkin: valtavia niittyalueita silmänkantamattomiin, maaseutuja suloisine lampaineen, loputtomasti kiemurtelevia teitä ja kyliä tutkittavaksi. Hankittuasi lennot Irlantiin saat kaiken tämän, mutta myös vilkasta cityelämää. Jopa kolmannes Irlannin väestöstä asuukin sen eloisassa pääkaupungissa Dublinissa. Dublinin vilinässä voit istahtaa sen moniin persoonallisiin pubeihin ja tilata tuopposen paikallista Guinness-olutta tai nälän kurniessa maan oman perinneruoka-annoksen eli irlantilaisen muhennoksen. Dublin tarjoaa myös erinomaisia shoppailumahdollisuuksia kaupungin pääkadun O´Connel Streetin varrella sekä nähtävyyksiä, kuten 1000-luvulla rakennetun Christ Church -katedraalin ja Dublinin linnan 1200-luvulta. Suosittelemme tutustumaan Irlannin kauniiseen saareen myös omatoimisesti. Tämä onnistuu hankkimalla alle vuokra-auton, jonka löydät helposti Skyscannerin vuokra-autohaulla. Miksi ette lähtisi kiertelemään saaren tuhansia historiallisia linnoja? Tällaisia ovat muun muassa näyttävät Ashford Castle Mayon kreivikunnassa sekä Dunluce Castle Antrimin kreivikunnassa. Irlannin luonnonpuistot ja saaren läntisen puolen rannikkovuoristot ovat itsessään lähes majesteettisia nähtävyyksiä, jotka täytyy kokea paikan päällä. Kuten huomaat, hankkimalla lennot Irlantiin voit koota tässä tarujen vehreässä maassa täysin omannäköisen loman.

Lentoja Irlantiin operoidaan Suomesta pääasiassa Dubliniin ja sinne pääsee esimerkiksi Finnairin ja British Airwaysin kyydillä. Lento Irlantiin kestää ajallisesti kolmessa tunnissa.

Vaikka yleinen käsitys on, että Irlannin sataisi suurimman osa aikaa, se ei pidä paikkaansa. Irlannissa vallitsee leuto ilmasto ja vaikkakin siellä satelee ajoittain, voit huoletta hankkia lennot Irlantiin ympäri vuoden. Parhaimmat matkustusajat ovat maaliskuusta toukokuuhun sekä syyskuusta marraskuuhun. Kesäkuukausina Irlannin maaseutu ja rannikko ovat parhaimmillaan.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.