Kartta

Halvat lennot Helsinki-Dublin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Dublin...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Dublin

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

102 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

7

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2024 kilometriä

3t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Dublin

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Dublin on yksi lentokenttä: Dublin.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Dublin on 102 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Dublin.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Dublin.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Dublin lentää 7 lentoa viikossa joulukuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Dublin

Suoria lentoja Helsingistä Dubliniin tarjoavat Finnair ja Norwegian. Lentoja löytyy muutamia päivittäin. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Finnairin ja Norwegianin lennot Helsingistä Dubliniin lähtevät terminaalista T2.

Näin etsit parhaat lennot Helsinki Dublin -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Helsinki Dublin -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Helsinki Dublin -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Dublin -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Sijainti ja saapuminen

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta. Kulkuyhteydet lentokentälle ovat hyvät. Voit matkustaa kentälle helposti paikallisliikenteen busseilla (mm. linjat 615 ja 415 keskustasta ja 617 Hakaniemestä). Pyydä kuskilta seutulippu, joka maksaa 5,50€. Lentokentälle saapuvat kaukoliikenteen bussit pysähtyvät myös aivan terminaalien edessä.

Myös paikallisjunalla on kätevää kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Junat pysähtyvät Helsingin päärautatieaseman lisäksi esimerkiksi Pasilassa ja Tikkurilassa. Junamatka maksaa Helsingistä 5,50€ ja Vantaalta 3,20€. Muista ostaa lippusi etukäteen lippuautomaatista asemalta tai kioskilta.

Myös taksilla voi saapua kentälle. Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kustantaa 40-50€ ja matka kestää reilun puoli tuntia. Lentokentälle on helppoa ajaa myös omalla autolla, ja kentällä on runsaasti parkkialueita sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Parkkialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin.

Palvelut ja ostokset

Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy palveluita joka lähtöön ja aamusta iltaan. Kentällä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja, ja koko kentällä on käytössä ilmainen wifi. Lähtöporttien edessä on istumapaikkoja ja pistokkeita mobiililaitteiden lataamista varten. Myymälöistä ja kioskeista voit ostaa mukaasi vaikkapa pientä evästä, apteekkituotteita ja matkalukemista. Putiikeista on saatavilla myös suomalaista designia ja ulkomaisia merkkituotteita. Kentällä on myös pelialue, jossa voit lentoa odotellessa pelata vaikka ilmakiekkoa tai pöytäfudista.

Lennolta saapuminen Dubliniin

Dublinin lentokenttä sijaitsee vain 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kentältä keskustaan pääset kätevimmin lentokenttä busseilla. Muun muassa AirCoach-bussin reitti 700 kulkee suoraan keskustaan. AirCoach-busseilla pääset kauemmaskin, vaikkapa Belfastiin.

Taksimatka Dubliniin ei kestä kauaa ja hinta on noin 20-30 euroa. Voit hurauttaa vaikka suoraan Irlannin kuuluisimmalle kadulle, O’Connell Streetille!

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Dubliniin

Varaa aina tarpeeksi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen, jotta et joudu turhaan kiirehtimään ehtiäksesi lennolle. Muista myös pakata oikein: Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat lisätietoja siitä, mitä tavaroita voit pakata käsimatkatavaroihin ja mitä tuotteita ei saa viedä koneen matkustamoon. Matkatavaraohjeista selviää myös, mitä sinun tulee laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkatavaroihin. Voit lukea lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista myös artikkelistamme. Tarvitset passin matkustaessasi Suomesta Irlantiin, sillä et matkusta Schengen-alueella EU:n sisällä.

Hyvä tietää: Dublin

Sää ja ilmasto: Sään puolesta paras aika matkustaa Dubliniin on kesä. Toukokuussa ja kesäkuussa on sateettominta ja loppukesä on kaikkein lämpimintä aikaa. Talvisin on leutoa, joten talvireissu Dubliniin on mukavaa vaihtelua Suomen talvesta.

Hintataso: Dublinin ja Helsingin hinnat ovat lähes samat niin ostoksilla kuin ravintoloissa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Dublinin ravintoloissa keskimäärin 60-70€, kun taas Helsingissä illallisen hinnaksi muodostuu noin 70-80€. Kuppi cappuccinoa maksaa Dublinissa noin 3€ ja Helsingissä 3,50€.

Muuta: Helpoin tapa liikkua Dublinin keskustassa on kävellen. Samalla näet kaupunkia ja sen elämää. Pisätydy kuuluisaan Temple Bariin ja katsele kadun vilskettä. Must-see kohteita ovat historiallinen Dublinin linna ja Pyhän Patrickin katedraali, St. Patrick’s Cathedral.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.