Kartta

Lennot Dubliniin

Miten löydät halvat lennot Dubliniin?

Irlannin pääkaupunki Dublin on suosittu kaupunkikohde eikä ihme, koska se tarjoaa tekemistä ja näkemistä hyvin monenlaisille matkaajille. Lennot Dubliniin sinulla on mahdollista hankkia Skyscannerin tehokkaan lentohaun kautta ja voit olla matkalla viikonlopun viettoon jo huomenna. Jos haluat seurata lentoja Dubliniin ja niiden hintakehitystä ennen kuin teet päätöksen matkalle lähdöstä, voit ottaa käyttöösi Hintavahdin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Dubliniin

Suoria lentoja Dubliniin operoivat Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Enontekiön lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Dubliniin?

Suomesta pääsee suorilla lennoilla Dubliniin muun muassa seuraavilla lentoyhtiöillä: Finnairilla, British Airwaysilla sekä Norwegian.

Dublinin lentokentät

Dublinin lentoasema sijaitsee 10 kilometriä kaupungin keskusta-alueelta. Lentokentältä keskustaan matkaajavat pääsevät helposti taksilla, bussilla tai vuokraamalla auton.

Milloin on parhain aika vierailla Dublinissa?

Parhain aika vierailla Dublinissa on ehdottomasti kesäkuukaudet. Tuolloin muuten koleassa Dublinissa lämpöasteet paukkuvat ja kaupunki herää eloon. Lennot Dubliniin kannattaakin varata Skyscannerin kautta hyvissä ajoin, koska kaupungissa järjestetään kesä-elokuussa monia ulkoilmatapahtumia ja festivaaleja, joiden myötä täyttyvät myös hotellit nopeasti.

Mitä nähdä ja tehdä Dublinissa?

Dublin on niitä kaupunkeja, joissa tuntee itsensä heti kotoisaksi. Tämä vehreä kaupunki tunnetaankin vieraanvaraisuudestaan ja voit todeta tämän viimeistään, kun astelet yhteen sen monista pohjoispuolen pubeista, joissa on myös mahdollisuus maistaa aitoa irlantilaista ruokaa Irish stew -muhennosta. Dubliniin tullaan myös sen vilkkaan yöelämän perässä ja menojalan vipattaessa kannattaakin suunnata suositulle Temple Barin alueelle, joka täyttyyy erityisesti kesäisin monista terasseista. Parhaimmat shoppailualueet sijaitsevat Dublinin eteläpuolelta, tarkemmin Grafton Streetilta. Nähtävyyksiäkin Dublinista löytyy, joista kuuluisimpia maailman korkein patsas ”The Spire”, joka on jopa 121 metriä korkea. Kaupungin vanha Trinity-yliopisto on turistien suorikkikohteita, kuten myös näyttävä National Library of Ireland -kirjasto.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Dublin Castle, Temple Bar, Christ Church Catedral, Kilmainham Gaol

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Dublin lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.