Kartta

Lennot kohteeseen Vietnam

Vietnam - katukeittiöiden kuningatar

Vietnam on noussut viime vuosikymmenen aikana yhdeksi maailman kiehtovimmista matkailukohteista. Lennot Vietnamiin hankitaan hyvin monista syistä. Sinne hakeutuvat nykyään reppureissaajien lisäksi eksotiikkaa hakevat kaupukimatkailijat, hiekkarannoista haaveilevat auringonpalvojat että katukeittiöidenkin ystävät. Varmasti myös surullinen Vietnamin sota on syy, miksi monet haluavat kokea kaupungin ja tutustua sen historiaan yhä uudelleen. Vietnamin pääkaupunki on hurmaava Hanoi, jonne saavutaan katuruoan perässä pitkienkin matkojen takaa. Parhain paikka maistella paikallisia herkkuja on on Hanoin vanha kaupunginosa "Old Quarter". Tarjolla on kaikkea sirkan sääristä Pho- ja riisinuudeleihin, jotka ovat levinneet Vietnamista muuallekin maailmaan. Vietnamin Hoi Ania sanotaan maan kauneimmaksi kaupungiksi. Tittelinsä se on ansainnut sen historiallisissa temppelinähtävyyksillä ja kävelykatuja koristavilla vanhoilla värikkäillä rakennuksillaan. Ei siis ihme, että Hoi An löytyy myös UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalta. Ho Chi Minh City eli Saigon onkin sitten aivan eri maata kuin eteerinen Hoi An. Tämä Vietnaminen pääkaupunki on maan kaupallinen keskittymä ja ulkoasukin kielii tätä korkeine moderneine kerrostaloineen. Mutta ei kannata antaa ulkoasun hämätä. Saigonissa voi shoppailun tutustua Vietnamin sotahistoriaan kaupungin sotamuseossa tai käydä sen monissa temppeleissä eli pagodoissa. Kaiken kaikkiaan Saigon sopii matkailijoille, jotka nauttivat hektisestä, mutta eläväisestä kaupunkilomasta.

Lennot Vietnamiin kannattaa hankkia aina Skyscannerin kautta. Lentohaullamme saat tietoosi heti kaikki lennot Vietnamiin ja sen kohteisiin. Hanoin ja Ho Cihi Minhin lisäksi tarjonnassa on myös Da Nang.

Vietnamin sääolosuhteet voivat vaihdella suurestikin pitkin maata, mutta hyvänä punaisena lankana on hyvä muistaa, että maassa vallitsee monsuuni-ilmasto: kun vettä tulee, sitä tulee paljon! Parhain aika hankkia lennot Vietnamiin on keväällä helmikuusta huhtikuuhun ja elokuusta lokakuuhun. Tuolloin sademäärät eivät pääse yllättämään ja ilmasto on miellyttävä.

Käy lukemassa matka-artikkeleistamme Hanoin herkullisimmista katuruoista. Vietnam on myös yksi vuoden 2018 halvimmista halvimmista matkakohteista.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.