Kartta

Lennot (mihin) Hanoi

Hanoi – Hektinen suurkaupunki

Hanoi jakaa mielipiteet: jotkut hurmaantuvat sen hektisestä elämänmenosta, ja toiset kauhistelevat sen loputonta ihmisvilinää ja melua. Jos tälle urbaanille kaupungille antaa mahdollisuuden, sen katukeittiöiden ja loputtomien nähtävyyksien uumenista voi löytää sielukasta ja alkuperäistä aasialaista tunnelmaa.

Historia ja nähtävyydet

Hanoissa on lukuisia temppeleitä, museoita ja maamerkkejä. Useimmille nähtävyyksille järjestetään opastettuja kierroksia. Museoista maininnan arvoisia ovat Hoa Lon vankilamuseo ja vietnamilaiseen historiaan keskittyvä kansallismuseo. Vuonna 1070 rakennettu ”Kirjallisuuden museo” on mielenkiintoinen vierailukohde, kuten myös vuonna 1142 rakennettu Hai Ba Trung -temppeli. Vehreämpiä nähtävyyksiä edustaa Hoan Kiem -järvi.

Ruoka ja juoma

Hanoissa kannattaa rohkeasti tutustua paikalliseen katuruokakulttuuriin. Jos kaduilla seikkailu jännittää liikaa, voivat matkailijat ostaa myös opastettuja katuruokakierroksia. Hanoissa ruokaa on saatavilla missä vain, ja kaduilla myytävät kasvikset ja hedelmät ovat ihanan tuoreita. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota hintoihin, monesti turisteille ne ovat korkeammat kuin paikallisille. Hanoin moderneja ruoka-alueita edustavat esimerkiksi Hang Hanh -katu, Hoan Kiem -järvi ja ranskalainen kortteli.

Shoppailu & vapaa-aika

Hanoissa mahdollisuudet shoppailulle ovat monipuoliset. Tarjolla on lukuisia nykyaikaisia ostoskeskuksia ja edullisempia markettialueita. Trang Tien -ostoskeskus tarjoaa tunnettuja brändejä ja Vincom City Towersin ostoskeskus luksusta. Hanoin vanhasta kaupunginosasta voi hankkia kaikkea aina tuliaisista kankaisiin. Yömarketit ovat myös suosittuja. Yksi tunnetuimmista löytyy Hang Daon kadulta, ja elintarvikkeita kannattaa katsastaa Tayn markettialueelta.

Milloin Hanoihin?

Sanotaan, että ei ole huonoa aikaa vierailla Hanoissa. On hyvä muistaa, että myös Hanoissa on neljä vuodenaikaa eli siellä voi olla myös kylmä ja sataa! Jos taas kuumuus ei viehätä, ei kannata buukata matkaa Hanoihin heinäkuusta elokuuhun.

Ilmasto

Trooppinen monsuuni-ilmasto tekee Hanoissa kesistä kuumia, sateisia ja talvista kylmiä ja kuivia. Hanoissa on suhteellisen aurinkoista ja kosteaa koko vuoden. Hanoin ilmasto on jakautunut kahteen sesonkiin: sadekauteen (tammi-syyskuu) ja kuivaan kauteen (loka-huhtikuu). Hanoissa on neljä sesonkia kuten Suomessakin.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Hanoihin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Hanoihin löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Hà Nội lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.