Kartta

Lennot kohteeseen Kap Verde

Erilainen Kap Verde

Lennot Kap Verden vievät matkaajat usein Salin saarelle, joka on ollut muutaman viimeisen vuoden aikana suomalaisten trendikohteita. Miksi lentoja Kap Verdeen sitten hankitaan nyt tavallista enemmän on selvää. Takuuvarma aurinko paistaa siellä ympäri vuoden, lämpötilat pysyttelevät miellyttävässä 25 asteessa ja rannat ovat kuin suoraan paratiisista. Erityisesti Salin Santa Maria -niminen ranta on sekä matkailijoiden että paikallisten suosiossa. Auringonpalvonnan ohella voi nautiskella paikallisia herkullisia makuja afrikkalaisin ja portugalilaisin vaikuttein.

Salissa elämä pyörii sen pikkuruisen 12 kilometrin pinta-alueella rantojen ollessa sen tärkeimpiä kokoontumispaikkoja, on tästä syystä vain luonnollista, että myös kaikki aktiviteetit löytyvät sieltä. Voit osallistuja joogatunneille ihanilla merinäköalalla ja snorklata tai sukeltaa sen peilikirkkaissa vesissä. Ulkoasultaan Sal muistuttaa tieteiselokuvaa, koska se on sisämaaltaan lähes erämaata. Jotain vehreää saarelta on kuitenkin mahdollista bongata, kuten suositun käyntikohteen, kasvitieteellisen puutarhan Viveiron..

Boa Vista on toinen miellyttävä ja suosittu kohde Kap Verdellä. Suosittelemme sitä erityisesti lapsiperheille rauhallisuutensa ja helppoutensa vuoksi. Voisikin sanoa, että Boa Vista on kaikista Kap Verden kohteista säilyttänyt eniten autenttisuutensa ja sitä ei turismikaan ole vielä ehtinyt ylikansoittaa. Boa Vistan alle 10 000 asukkaan väestö on keskittynyt Sal Rein värikkääseen kalastajakylään, jossa tunnelma on rento ja vastaanottavainen. Jos siis haluat kokea täysin stressittömän ja aidon loman, hanki lennot Kap Verdeen!

Lentoja Kap Verdeen ei operoida Suomesta aivan viikottain, joten kannattaa tutkia päivämääriä laajemmin asettamalla hakuehdoiksi koko kuukauden näkymän. Lentoja Kap Verdeen on tarjolla suhteellisen edullisestikin, jos olet hyvissä ajoin liikenteessä!

Voit huolettomasti hankkia lennot Kap Verdeen lähes ympäri vuoden. Vaikka sää on mitä mainioin miltei koko ajan, saattaa siellä esiintyä muutamia sadekuuroja elokuun ja lokakuun aikana. Kap Verden ilmasto on trooppinen, joten jos haluat välttää liiallisen kosteuden lomallasi, hanki lennot Kap Verdeen talviaikaan joulu-tammikuun aikaan.

Matka-artikkeleistamme voit käydä lukemassa siitä, mitä kaikkea Salin saarella voi touhuta lomalla.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.