Kartta

Lennot kohteeseen Islanti

Mystinen Islanti

Islanti on erilainen. Islanti on ainutlaatuinen. Mystinen Islanti vie matkaajat kauas tavanomaisesta. Lennot Islantiin kannattaa hankkia, jos haluat kohdata taianomaisen satumaailman, jonkalaista et ole koskaan kokenut aiemmin. Islannin historia vie niinkin kauas kuin 800-luvulle, jolloin skandinaavit ensimmäistä kertaa astuivat maan karuun maastoon. Matkaajana voimme olla iloisia esi-isillemme siitä, että he löysivät tämän tuhkan peitossa olevan timantin, josta kehittyi myöhemmin täysin omanlaisensa pohjoinen paratiisi, jota ympäröivät geysirit ja tulivuorenpurkaukset. Kaiken tämän alkukantaisuuden vastapainoksi kehittyi Islannin moderni pääkaupunki Reykjavik, joka pitää kiinni maan omaleimaisuudesta. Muusikko Björkin voisi sanoa olevan Reykjavikin ruumiillistuma, jos Islannin yrittää edes kiteyttää musiikin muotoon. Reykjavik on maan kulttuurin mekka, jossa biletetään viikonloppuisin aamuun asti, ihastellaan taidetta taidemuseossa ja kansallismuseossa, ihmetellään valtavaa kirkkorakennelmaa Hallgrímskirkjaa sekä herkutellaan monissa persoonallisissa ravintoloissa, jotka ovat keskittyneet paikallisiin makuihin maalta ja merestä. Kun hankit lentoja Islantiin, kannattaa miettiä tarkasti etukäteen lomasi kestoa, koska Islannissa viikkokin vierähtää nopeasti kaikkia nähtävyyksiä ihmetellessä. Mietipä, miten saat mahdutettua yhteen viikkoon ratsastuksen islanninhevosella, kellumisen kuumilla lähteillä, valaiden bongaamisen, matkan maan keskipisteeseen ja vierailun Hólmavikin noitamuseoon? Toinen kasvukeskus Islannista löytyy Akureyristä, joka sijaitsee maan pohjoisrannikolla. Yli 17000 asukkaan pienen kaupunkikeskittymän sijaan matkailijat suuntaavat sitä ympäröivään luontoon, kuten vaellus- ja pyöräreiteille sekä nauttimaan upeista sukellusmahdollisuuksista. Kun hankit lennot Islantiin, suosittelemme vuokra-autoa erityisesti Reykjavikin aavoille teille, jotta sinun ei tarvitse olla täysin bussiyhteyksien varassa.

Suomesta on saavilla suoria lentoja Islantiin, tarkemmin Reykjavikiin. Toinen yhteys on Akureyriin, jonka reitti vaatii yhden vaihdon. Lentoja Islantiin tarjoavat useat lentoyhtiöt, kuten Icelandair, Norwegian ja SAS. Lennot Islantiin voi hankkia ympäri vuoden. Maalla on oma viehätyksensä sekä lämpimillä keleillä että talvikaudellakin.

Skyscannerin matka-artikkelit ovat erinomainen tapa tutustua Islantiin. Artikkeleistamme löydät aiheita, kuten miksi Islanti on yksi maailman parhaimpia paikkoja bongata revontulia ja että maa on yksi maailman kauneimpia luonnonihmeitä.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.