Kartta

Lennot Reykjavikiin

Miten löydät halvat lennot Reykjavikiin?

Mystinen Reykjavik kiinnostaa monia, mutta matkahaaveet voivat kariutua usein korkeiden lentohintojen takia. Mutta ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä Skyscanner etsii sinulle taatusti markkinoiden halvimmat lennot Reykjavikiin. Miten tämä sitten onnistuu? Skyscannerin lentohaun avulla saat sekunneissa vertailtavaksi eri lentoyhtiöiden lennot Reykjavikiin. Jos sinulla on jokin tietty ajankohta, jolloin mieluiten matkustaisit Reykjavikiin ja haluaisit saada reaaliaikaisen tiedon lentohinnoista välittömästi itsellesi, sekin onnistuu! Aseta Skyscannerin Hintavahti itsellesi ja saat juuri sen hetkiset hinnat lennoista Reykjavikiin. Helppoa, eikö?

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Reykjavikiin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa vaihtoehto silloin, kun olet suuntaamassa lomamatkallasi Reykjavikiin. Suorat lennot tietyltä lentoasemalta saat tietoosi, kun laitat hakukenttään ”Suomi” ja ”Direct flights only”.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Reykjavikiin?

Helsinki-Vantaan lentoasemalta tarjoavat suorat lennot Reykjavikiin seuraavat lentoyhtiöt: Aeroflot, Air Berlin, Czech Airlines, Finnair ja SAS.

Reykjavikin lentokentät

Reykjavikiin matkaavat voivat käyttää kahta eri lentokenttää Islantiin matkatessaan: Reykjavikin paikallista lentoasemaa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta sekä Islannin suurinta lentoasemaa Keflavikin kansainvälistä lentoasemaa, joka taas sijaitsee 50 kilometrin päässä Reykjavikista.
Kuljetus hoituu kummaltakin lentokentältä joko bussilla tai taksilla, koska Islannissa ei ole raideliikennettä ollenkaan. Lentokenttäbussit kulkevat aina lentoliikenteen mukaisesti ja liput kyytiin voi ostaa etukäteen netistä, mutta niitä saa myös lentokentän tulohallista. Keflavikin lentoasemalta bussimatka kaupunkiin kestää noin 1,5 tuntia.

Milloin on parhain aika vierailla Reykjavikissa?

Kesä on Reykjavikin vierailijalle kaikkein valoisinta aikaa eli tuolloin mahdollisuus vaelteluun ja omatoimiseen matkailuun on parhaimmillaan. Reykjavikissa toistuu tuolloin sama ilmiö kuin Pohjois-Suomessa eli yötön yö, kun aurinko ei laske lainkaan. Kesäaikaan myös lämpötila nousee korkeimmilleen, mikä tarkoittaa Islannissa reippaasti alle 20 astetta! Syksy on Reykjavikissa kaunis ja luonto loistaa ruskan eri väreissä. Tuolloin on mahdollista saada hotellihuone jopa puolet halvemmalla kuin kesäaikaan. Syksyllä hotellit voivat kuitenkin ajoittaisesti ruuhkautua kaupungissa järjestettävien kulttuurifestareiden takia. Talvi on Reykjavikin mystisintä aikaa revontulineen ja kaupunki verhoutuu kylämäiseen tunnelmaan. Tuolloin kannattaa kuitenkin varautua aikataulumuutoksiin johtuen suurista yhtäkkisistä lumimääristä, jota saattavat hankaloittaa liikkumista kaupungissa ja erityisesti maaseudulla.

Mitä nähdä ja tehdä Reykjavikissa?

Mielikuvat Reykjavikista ovat monella sinne halajavalla samanlaiset: upea taianomainen ja karu luonto vaellusreitteineen ja kylpylöineen, mutta myös laulaja Björkin kotikaupunki, jossa kulttuuria pidetään korkeassa asemassa. Laugardalurin puisto on monien turistien ykköskohde, josta löytyvät luonnon muokkaamat omat poreammeet. Mainio kohde rentoutua, jos takana on jo pitempi pätkä kävelyä! Valaiden katselu on suosittu aktiviteetti Reykjavikissa, ja jos tämä on ehdoton kokemus listallasi, kannattaa kaupunkiin suunnata kesäkuukausina, jolloin silmiesi edessä on odottamassa lukemattomia valaita aina ryhävalaista pyöriäisiin. Itse Reykjavik on noin Tampereen kokoinen kaupunki, jossa on aina jotain tapahtumaa meneillään. Reykjavikissa järjestetään aktiivisesti erilaisia festivaaleja, kuten elektronisen musiikin festivaali Sonar ja alkuvuodesta vietettävä Dark Music Days.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Laugardalurin puisto, Gullfloss, The Blue Lagoon, Hallgrímurin Kirkko.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Reykjavík lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.