Kartta

Lennot kohteeseen Malediivit

Malediivit

Paratiisimainen Malediivit sopii matkakohteena kaikille. Sen yli sadasta omanlaisesta saaresta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Yhteistä näille saarille on upeat valkoiset rannat ja merielämä, joka on kuin toisesta maailmasta. Malediivit houkutteleekin paljon aktiivilomailijoita, erityisesti sukeltajia tutkimaan sen turkoosin kirkkaita vesistöjä. Toki Malediivit on myös ehdoton lomakohde häämatkalaisille, saarien rauha kun tarjoaa romantikoille kaivattua yksityisyyttä ja elämyksiä. 

Malediivien matkailukohteet TOP 3:

1. Soneva Gili: Soneva Gili on ykköslomakohde niille, jotka haluavat viettää lomansa mahdollisimman ekologisesti. Sen majapaikat tuovat väistämättä mieleen Robinson Crusoen, joka varmasti mielellään olisi viettänyt lomansa tässä paratiisissa. Soneva Gilistä ei löydy muovia tai metallia, vaan kaikki on tehty luonnon omista materiaaleista

2. Reethi Rah: Reethi Rah on vuodesta toisen Malediivien suosituin, mutta myös ylellisin lomakohde. Täällä majoittautuu maailmaan eliitti, jolle raha ei ole ongelma. Hacienda-tyylisissä majoituksissa on panostettu matkailijoiden yksityisyyteen ja omaan rauhaan.  

3. Banyan Tree Madivaru: Muita Malediivien luksuskohteita pienempi ja myös persoonallisempi Banyan Tree Madivaru on täyttä luksusta. Sen täyden palvelun telttamajoituksista löytyy myös oma privaatti uima-allas.

Hyvä tietää:

Viisumi: Kaikki matkailijat saavat automaattisesti 30 päivän viisumin.

Sesonki: Talvikausi on tärkeintä sesonkiaikaa joulukuusta maaliskuuhun kestävän kuivan kauden vuoksi.

Liikenne: Liikenne on Malediiveilla vasemmanpuoleista, tosin suurin osa liikennöinnistä tapahtuu veneellä tai lentämällä saarien välillä.

Aukioloajat: Malediiveilla arkipäivät ovat sunnuntaista torstaihin, jolloin kaupat ovat auki klo 9:00–17:00. Pankit ovat auki pääkaupunki Malessa arkisin klo 8:00–13:30.

Juomaraha: Hintaan sisältyy useimmiten palvelumaksu, mutta juomarahaa odotetaan annettavaksi sen lisäksi.

Matkailutietoja:

Paikalliset matkailutoimistot kaupungeissa ja kylissä sekä alueelliset matkailutoimistot. 

Hätätilanteessa:

Malediivien yleiset hätänumerot ovat Poliisi 119, Palokunta 118 ja Ambulanssi 102. 

Asukkaita: 393 500 (2013) 

Suurimmat kaupungit: Male (62,567), Addu City (31,999)

Valuutta: Malediivien rufiyaa (MVR), hotellisaarilla kuitenkin pääasiassa Yhdysvaltain dollari (USD)

Maanumero: +960

Uskonto: Malediivien pääuskonto on islam.

Aikaero: UTC +5

Virallinen kieli: Divehin kieli, englantia ymmärretään kuitenkin laajasti 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.