Kartta

Lennot kohteeseen Tanska

Tanska - Onnellisten asukkaiden maa

Tanskaa kutsutaan yhdeksi maailman onnellisimmista maista. Ei siis ihme, että se on myös yksi Euroopan tunnetuimmista matkakohteista. Lennot Tanskaan suuntautuvat tavallisesti sen viehättävään "hipsteripääkaupunkiin" Kööpenhaminaan, mutta ennen täydellisen lomasuunnitelman tekoa kannattaa tutkia myös muita maan lomakohteita. Yksi näistä on Billund, joka on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Billundissa nimittäin sijaitsee pohjoismainen erikoisuus Legolandia. Legopalikoista rakennettu huvipuisto on taatusti niin pienten kuin isompienkin innokkaiden vierailijoiden mieleen! Tanskassa on upeat puitteet matkustaa tien päällä, joten jos sinulla on enemmän aikaa käytettävänäsi kuin viikonloppu, suosittelemme hankkimaan alle vuokra-auton. Näin eteesi saattaa tupsahtaa persoonallisia kaupunkeja, kuten yli tuhat vuotta vanha Odense, joka hurmaa vierailijansa satumaailman kaltaiselle tunnelmalla - onhan se lastenkirjailija Hans Christian Andersenin synnyinkaupunki. Odensea ympäröivän maaseudun kauneus linnoineen mykistää ja tästä syystä tutkimusreissuille luontoon kannattaa hankkia vaikkapa pyörä ajoneuvoksi. Roskilde onkin jo toista luokkaa ja se tunnetaan yhdestä maailman tunnetuimmista rock-festivaaleista.

Lentoja Tanskaan tarjoavat muun muassa Norwegian ja SAS. Suomalaisten onneksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta operoidaan suoria lentoja Tanskaan Kööpenhaminan ja Billundin kaupunkeihin.

Tanskassa on kaikista Pohjoismaista parhain ilmasto, mikä on tietenkin matkaajille mitä parhain uutinen. Jo keväällä kaupungit eri puolilla Tanskaa kylpevät auringonpaisteessa pilvettömältä taivaalta. Parhaimmat matkustuskuukaudet ovat kuitenkin kesä-, heinä- ja elokuu. Lennot Tanskaan uskaltautuu hankkimaan myös syksyllä ja talvella, jotka ovat suomalaisittain nekin leutoja lämpötiloiltaan.

Tutustu Skyscannerin matka-artikkeleissa muun muassa siihen, mitkä ovat Kööpenhaminan parhaimmat nähtävyydet.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.