Kartta

Lennot Billundiin

Miten löydät halvat lennot Billundiin?

Olette siis lähdössä koko perheen voimin Billundiin? Erinomainen vaihtoehto! Tanskassa sijaitseva Billund hurmaa sekä pienet että isommatkin matkaajat Legolandiallaan ja viehättävällä pikkukaupungin tunnelmalla. Billund on erittäin suosittu kaupunkikohde erityisesti kesälomien aikaan, joten suosittelemme hankkimaan lennot Billundiin hyvissä ajoin. Lapsiperheillä on usein paljon muistettavaa, ja tästä syystä Skyscanner haluaa helpottaa heitä matkasuunnitelmien osalta. Hintavahti on erinomainen hektiseen arkeen, koska sen kautta saat tiedot lentohinnoista Billundiin heti, kun niissä tapahtuu muutosta. Lapsiperheen kesken matkustaessa ennakointi kannattaa, ja esimerkiksi tiedot siitä, minkälaiset ovat lentokentät ja lentoyhtiöt, joita tullaan käyttämään ja minkälaisia palveluita on saatavilla, helpottaa huomattavasti reissun suunnittelua. Skyscanner auttaa matkaajia hahmottamaan kaiken tarpeellisen tiedon helposti. Kattava matka-artikkeliosiomme jakaa tietoa lomakohteista ja tältä sivulta löytyy myös yksityiskohtaista tietoa siitä, kuinka pitkät lennot Billundiin ovat tiedossa Helsingistä lähtiessänne.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Billundiin

Billundiin suorat lennot lähtevät Suomessa vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kannattaa kuitenkin käyttää ahkerasti Skyscannerin eri työvälineitä matkan suunnittelussa, jotta pysyt ajan tasalla viimeisimmistä lentokenttäyhteyksistä Suomesta Billundiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Billundiin?

Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka operoi suoria lentoja Billundiin. Matka-aika on alle 2 tuntia, joten olet perillä nopealla aikataululla!

Billundin lentokentät

Billundin lentokenttä on Tanskan toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee tarkemmin Tanskan Jyllanissa. Lentokentän edustalla sinua odottaa taksiasema sekä aivan lähistöltä lähtee useampi bussiyhteys keskustaan.

Milloin on parhain aika vierailla Billundissa?

Billundiin matkataan Suomesta lähinnä Legolandian vuoksi, joten sesongeista on hyvä olla selvillä etukäteen. Legolandiassa sesonki kestää kesäkuun puolesta välistä elokuuhun. Tuona aikana sesonki vaikuttaa koko kaupungin hotelli- ja muuhun majoitustilanteeseen, joten hankithan lennot Billundiin Skyscannerin kautta jo hyvissä ajoin!

Mitä nähdä ja tehdä Billundissa?

Etelä-Tanskassa sijaitseva Billund on aina ollut erityisesti lapsiperheiden ykköslomanviettopaikkoja. Ei vain siksi, että se on sopivan kokoinen ja näppärä paikka liikkua, vaan sen takia, että siellä sijaitsee maailmankuulu Legolandia. Legolandia on todella koko perheen vierailukohde, jonka legoista rakennetut muodostelmat yksityiskohtineen saavat myös aikuiset haukkomaan henkeään ihastuksesta. Billund sijaitsee erittäin luonnonkauniilla paikalla, joten aktiviteetteihin kannattaa ehdottomasti sisällyttää myös pyöräilyä, vaeltelua ja miksi ei jopa telttailua. Jos luonnonläheinen meininki ei ole sinun juttusi, löytyy Billundista myös mukavasti shoppailumahdollisuuksia. Grindsted on kaupungin suosituin kaupallinen keskittymä, ja sitä se on ollut aina 1920-luvulta lähtien.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Legoland, Randbøldalmuseet, Firehøje, Vandel Bunker Museum, Bindeballe Stadium

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Billund lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.