Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Kuusamo

Autonvuokraus Kuusamossa

Autonvuokraus Pohjois-Suomen teille on mitä mainioin vaihtoehto! Ja meidän mielestämme se onkin ainoa oikea tapa tutustua Suomen kauniiseen pohjolaan ja Lapin luontoon. Skyscannerin kautta löydät kaikki turvallisimmat vuokra-autot talvisille teille sekä viileimmät autot kesäkuumille kuukausille. Skyscanner tekee autonvuokrauksen sinulle erittäin vaivattomaksi. Etusivumme kautta löydät kohdan ”Autovuokraus”, jota napauttamalla pääset etsimään lukuisten tunnettujen autonvuokrausbrändien valikoimaa. Me autamme sinut alkuun, mutta sinä teet lopullisen valinnan juuri sinulle sopivasti vuokra-autostasi Kuusamon lomallesi!

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Kuusamossa

Kuusamo on erittäin suosittu kaupunki autonvuokraajien kesken, joten valikoimaa riittää. Kaupungissa toimivat muun muassa Hertz, Avis, Europcar, Sixt.

Skyscanner auttaa sinua löytämään aina parhaimmat autonvuokraustarjoukset maailman tunnetuimmilta autovuokraamoilta!

Kun ajat vuokra-autolla Kuusamossa

Jos suunnittelet ensimmäistä matkaasi Pohjois-Suomeen vuokra-autolla, on Kuusamo oikea paikka aloittaa. Miksi näin? Koska Kuusamo sijaitsee helppojen tieyhteyksien päästä esimerkiksi lähimmästä suurimmasta kaupungista Oulusta.

Vuokra-autolla Oulusta Kuusamoon

Jos reittisi vie Oulun kautta Kuusamoon, pääset suorinta tietä matkaan reittiä 20 pitkin, joka vie sinut perille noin 3 tunnissa.

Vuokra-autolla Rukalle

Pohjoisen yksi tunnetuimmista laskettelukeskuksista, Ruka, hurmaa matkaajat puhtaalla luonnollaan ja monipuolisilla hiihtomahdollisuuksillaan. Kun olet noutanut vuokra-autosi Kuusamosta, pääset helposti Rukalle Kemijärventie/E63-reitin kautta.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Kuusamosta

Autonvuokraajilla on aina ensisijainen vastuu vuokra-auton kunnosta. Tästä syystä kuljettajilta odotetaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta tien päällä. Erityisesti Pohjois-Suomessa ajaessa tulee huomioida ajoittain haastavatkin ajo-olosuhteet sekä tienreunustalla kulkevat porot. On hyvä muistaa, että kuljettaja saa antaa ajoneuvon toisen henkilön kuljetettavaksi ainoastaan, jos näin on sopimuksessa mainittu erikseen. Myös lemmikkieläinten kuljetuksesta vuokra-autossa tulee erikseen sopia. Tutustu siis aina tarkasti autovuokraamosi vuokrausehtoihin ennen kuin vuokraat ajoneuvon lomallesi!

Lennot ja hotelli Kuusamon matkallesi

Skyscannerin sivuilta voit autonvuokrauksen lisäksi etsiä itsellesi sopivimmat lennot ja hotellit matkallesi.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.