Kartta

Lennot Kajaaniin

Miten löydät halvat lennot Kajaaniin?

Hakusessa ovat siis suorat ja halvat lennot upeisiin Oulujärven maisemiin pohjoisessa? Siinä tapauksessa anna Sksycannerin auttaa sinua löytämään halvimmat lennot Kajaaniin. Voit esimerkiksi tutkia lentoja Kajaaniin heti Skyscannerin etusivulta löytyvän lentohaun avulla, joka mahdollistaa monenlaisia hakuvaihtoehtoja ja työkaluja matkasi suunnitteluun. Tällainen on esimerkiksi Skyscannerin oma matka-assistentti Hintavahti, jonka löydät sivun vasemmasta ylälaidasta.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kajaaniin

Suomessa Kajaaniin pääsee ainoastaan Etelä-Suomen päälentokentältä eli Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua milloin tahansa ja siksipä kannattaakin seurata tilannetta Skyscannerin lentohaun kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kajaaniin?

Suorat lennot Kajaaniin tarjoaa Suomessa ainoana Finnair. Jos siis matkustat Kajaaniin toisesta lähtökaupungista, tulee reitti kulkemaan aina Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta.

Kajaanin lentokentät

Kajaanin lentokenttä sijaitsee Paltaniemen kylässä noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Lentoasemalta kulkevat bussit sekä Kajaaniin että Vuokattiin. Lentoasemalle voit tilata taksin Finavian ilmaisesta taksipuhelimesta.

Milloin on parhain aika vierailla Kajaanissa?

Suomessa on neljä vuodenaikaa ja niissä kaikissa on viehätyksensä myös matkaa Kajaaniin suunnitellessa. Hanki siis lennot Kajaaniin silloin, kun itse haluat! Talviaikaan Kajaanin alueen, ja erityisesti Vuokatin rinteet houkuttelevat perhematkaajia vierailulle, joten lennot Kajaaniin kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen sesongin alkua – majoituksesta puhumattakaan. Oulujärven ympäristö on myös monen pohjoissuomalaisen mielestä Suomen kauneinta seutua ja onpa se toiminut monen runoilijan ja kirjailijan muusana. Jos haet rauhallista olemista lomaasi, lennot Kajaaniin kesäaikana voi hyvinkin olla sinun juttusi.

Mitä nähdä ja tehdä Kajaanissa?

Kajaani tunnetaan historiallisista nähtävyyksistään sekä sen kauniista kansallispuistomaisemasta. Jos sinulla on hankittuna lennot Kajaaniin pitkäksi viikonlopuksi, voit yhdistää kummatkin aktiviteetit – kulttuurin ja ulkoilun – helposti, koska itse kaupunkialue on näppärän kokoinen tutustua. 1600-luvun alussa rakennustyönä aloitetun Kajaanin linnan rauniot on jännittävä vierailukohde perheille. Muutenkin linnasaaren ympäristö on vierailun arvoinen, ja virtaavasta Oulujärvestä voi käydä narraamassa helteisenä kesäpäivänä kaloja. Kajaanin kaupunkikiertopalvelut tapahtuvat bussilla, joita toteutetaan tiistaisin Kajaanin kaupunginteatterin edestä. Kiertoajelulla tutustutaan paikalliseen arkkitehtuuriin, kuten Eino Leinon lapsuudenkodin ympäristöön. Ajelun ohessa voi kuunnella paikallisten kuuluisien kirjailijoiden, kuten Elias Lönnrotin ja Eino Leinon runoja ääneen luettuna. Aivan Kajaanin kyljessä sijaitseva Vuokatti on myös ehdottomasti kokemisen arvoinen. Vuokatti sopii aktiivilomailijoille esimerkiksi vaeltelun ja pyöräilyn sekä talvella laskettelun tiimoilta. Ja tokihan alueella kannattaa käydä myös Angry Birds -puistossa!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Rokuan kansallispuisto, Kajaanin linna, Elias Lönnrotin patsas, Hiidenportin kansallismuseo, Vuokatti

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kajaani lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kajaani on yksi lentokenttä: Kajaani.
Air Serbia, Air France, Nordic Regional Airlines sekä Finnair lentävät suoraan kohteeseen Kajaani.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Kajaani on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.