Kajaani

4.2.2020 - 5.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Scandic Kajanus on yksi parhaiten arvostelluista hotelleista kohteessa Kajaani perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kajaani klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita yllä olevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kajaani

alkaen 191 €
alkaen 115 €

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 111 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kajaanissa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 162 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 121 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kajaani odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on −9,5 °C/14,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 20,6 °C/69,1 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −14,5 °C/5,9 °F.
Kohteen Kajaani lähin lentokenttä on Kajaani (KAJ) (6,33 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Kajaani ja sen lähellä