Kajaani

16.12.2019 - 17.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Home Paltamon Golfhovi a (inc. 2 x Golf Innin, Holiday Home Paltamon Golfhovi b sekä Holiday Home Tuomiranta ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kajaani perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kajaani klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kajaani

alkaen 147 €
alkaen 222 €

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 112 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kajaanissa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 163 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 110 € per yö. Tämä on 15 % edullisempi kuin keskiarvohinta 128 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kajaani odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on −7,3 °C/18,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 20,6 °C/69,1 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −14,5 °C/5,9 °F.
Kohteen Kajaani lähin lentokenttä on Kajaani (KAJ) (6,33 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Kajaani ja sen lähellä