Kartta

Lennot Luulajaan

Miten löydät halvat lennot Luulajaan?

Lennot Luulajaan ovat aivan sormiesi ulottuvilla! Tiedämme, että Luulaja on automatkailijoiden suosiossa, mutta kuuntele tätä: lennot Luulajaan etsit Skyscannerin lentohaulla vain sekunneissa. Näin voit olla Oulusta Ruotsin puolella jopa puolessa tunnissa! Kaiken kruunaa lentokenttä, joka sijaitsee Luulajan keskustasta vain kymmenen minuutin päästä. Voimme taata, että et ole millään muulla tavoin nopeammin perillä!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Luulajaan

Luulajaan pääsee matkustamaan Suomessa lähes jokaiselta lentokentältä, mutta suorat lennot Luulajaan operoi vain Oulun lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Luulajaan?

Oulusta suoria lentoja Luulajaan lentävät Norwegian sekä Nextjet.

Luulajan lentokentät

Luulajan Kallaxin lentokenttä sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Luulajan keskustasta, joten olet siellä esimerkiksi bussilla noin kymmenessä minuutissa. Lentokentältä kulkee bussi numero 4 keskustaan ja löydät sieltä myös taksitolpan.

Milloin on parhain aika vierailla Luulajassa?

Luulaja sijaitsee Ruotsin Lapissa lähellä pohjoista napapiiriä. Tämä mahdollistaa upeat puitteet talviaktiviteeteille, kuten lasketteluun ja hiihtämiseen. Ilmasto on ympäri vuoden samanlainen kuin Suomen puolella. Kesäisin, aivan kuten Suomessakin, turistit tulevat ihmettelemään kaupunkiin yötöntä yötä ja nauttimaan valoisan kesän tarjoamista mahdollisuuksista minä vuorokauden aikana tahansa. Näitä voivat olla kiinnostusten mukaan vaikkapa järvissä uiskentelu, vaellus sekä pyöräily.

Mitä nähdä ja tehdä Luulajassa?

Luulaja muistuttaa kovasti Pohjois-Suomen keskusta Oulua ja näillä kaupungeilla onkin paljon yhteistä keskenään. Kesän yöttömät yöt, erinomaiset pyöräilymahdollisuudet sekä intohimoinen suhtautuminen paikallisten urheilujoukkueiden kannatukseen ovat muutamia selkeästi samankaltaisia yhtäläisyyksiä! Kummatkin ovat myös merellisiä kaupunkeja, joita ympäröivät saaristot ovat turistien tutkittavina. Luulaja on erinomainen lomakohde vaikkapa viikonlopun pituiselle vierailulle. Luontonähtävyyksien lisäksi sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksia, kuten suosittu Storhedenin alue. Luulajasta löytyy myös historiallisia vierailukohteista, kuten Gammelstadin kirkkokaupunki, joka onkin Ruotsin maailmanperintökohde. Kulttuuritalo Kulturen Hus sekä Tekniikkatalo Tekniska Hus taas ovat erityisesti perhelomailijoiden mieleen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Norbottenin museo, Gammelstadin kirkkokylä, Kulttuuritalo Kulturen Hus, Tekniska Hus

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Luulaja Kallax lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.