Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Tampere

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokrauspaikka: Tampere

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jonne saavutaan vuokra-auton kyydissä ihastelemaan Näsijärven kauneutta, nauttimaan hauskoista kesäpäivistä Särkänniemen huvipuistossa sekä viettämään aikaa Tampereen aktiivisessa kulttuuriskenessä. Skyscannerin etsii sinulle kaikki Tampereen autonvuokrausyritykset ja niiden valikoiman tarkasteltavaksesi, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin verrata autonvuokrausyritysten valikoimaa, valita itsellesi sopivin vuokra-auto ja hypätä tien päälle!

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Tampereella

Tampereella on erinomaiset autonvuokrausmahdollisuudet. Autovuokraamoita löytyy sekä Tampereen keskustasta että Tampereen lentokentältäkin. Autovuokraamot Tampereen lentokentältä löytyvät juuri ennen turvatarkastusta T1-terminaalista. Autonvuokraajia Tampereen seudulla palvelevat muun muassa: Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Budget.

Kun ajat vuokra-autolla Tampereella

Tampere tarjoaa upeat puitteet tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autolla. Näsijärvi hallitsee Tampereen kaupunkikuvaa ja kaikkein parhaiten siitä pääsee nauttimaan Pispalan kaupunginosassa. Ota siis vuokra-auto alle ja suuntaa seuraaviin Tampereen kohteisiin.

Vuokra-autolla Pispalaan

Pispala tunnetaan Tampereen tunnelmallisena puutalokaupunginosana, josta löytyy kaksi nähtävyyttä koettavaksi: Pispalan näköalatorni sekä Rajaportin sauna. Tampereen rautatieasemalta Pispalaan pääset helposti ja nopeasti vuokra-autollasi. Nopein reitti keskustasta Pispalaan on Satakunnankatua pitkin ja olet Pispalassa vain noin 10 minuutissa.

Vuokra-autolla Särkänniemeen

Särkänniemen huvipuisto on yksi Suomen suosituimmista ja vuokra-autolla sinne suuntaa Tampereen keskustasta nopeasti. Särkänniemeen pääsee myös Satakunnankadun kautta vain 10 minuutissa.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Tampereelta

Tampereella on helppoa liikkua vuokra-autolla, koska keskusta-alue ei ole kovin suuri ja pääteitäkin on vain kaksi, joten tiedät koko ajan missä liikut.

Suomessa autonvuokrausyritysten tavallisimpina ehtoina on, että vuokra-auto vuokrataan ainoastaan 19-vuotta täyttäneille. Tämä siksi, koska autonvuokraajilla olisi hyvä olla jo jonkin verran ajokokemusta. Joskus tämäkään ei riitä, autovuokraamot voivat vaatia myös nuoren kuljettajan lisämaksun tietyistä vuokra-autoista. Kun olet tehnyt varauksen vuokra-autostasi ja käyt sen noutamassa autovuokraamosta, sinulla tulee olla mukana henkilöllisyyspaperisi ja ajokorttisi lisäksi luottokortti. Tämän lisäksi sinulla tulee tavallisesti olla mukana myös kuitti verkkosivulla tekemästäsi vuokra-autovarauksesta.

Lennot ja hotelli Tampereen matkallesi

Hanki vuokra-auton lisäksi Tampereen matkallesi tarvittaessa myös lennot ja hotelli.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2019

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.