Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Kuopio

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokrauspaikka: Kuopio

Autonvuokraus Kuopiosta ei voi olla enää helpompaa Skyscannerin kautta. Me etsimme sinulle hetkessä tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autovalikoiman ja pääset heti tutkimaan tarjontaa itsellesi sopivilla ehdoilla. Näin se käy: menet Skyscannerin etusivulle ja valitset lentohaun yläpuolelta Autonvuokraus-kohdan. Voit täysin ilmaiseksi ja nopeasti etsiä ajoneuvon, joka sopii juuri sinun lomallesi Kuopioon! Hintakaan ei ole ongelma, koska vertailemme autovuokraamoiden tarjonnan ja saat aina viimeisimmät autonvuokraushinnat tarkasteltavaksesi!

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Kuopiossa

Kuopiosta löytyy useampi autovuokraamo, joten voit helposti valikoida vuokra-auton kauttamme ja viedä varauksen loppuun autovuokraamon oman sivuston kautta. Enää sinun täytyy vain ilmestyä paikan päälle ja noutaa menopeli tien päälle! Kuopiossa autoja vuokraavat muun muassa seuraavat autonvuokrausbrändit: Europcar, Sixt, Hertz ja Avis. Useimmat autovuokraamot toimivat Kuopiossa joko keskustassa tai Kuopion lentoasemalla. Aukioloajat vaihtelevat toimistoajoista aina asiakkaan kanssa sovittuun noutoajankohtaan.

Kun ajat vuokra-autolla Kuopiossa

Pohjois-Savossa sijaitseva Kuopio on automatkailijoiden suosiossa varsinkin lomakausina. Olitpa liikkeellä kesällä tai talvella, on vuokra-auto mainio vaihtoehto matkallesi. Alla muutama vaihtoehto, joihin voit vaivattomasti matkustaa vuokra-autolla yksin tai perheesi kanssa!

Vuokra-autolla Tahkolle

Tahkon matkailukeskus on suosittu lomakohde ympäri vuoden. Tahko tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden lasketella ja hiihtää ja syksyisin vaikkapa vaellella. Kuopiosta ajat Tahkolle noin tunnissa tien E63 kautta.

Vuokra-autolla Puijolle

Kuopion alueen nähtävyydet ovat luontopainotteisia ja niin on Puijon kaunis luonnonsuojelualuekin. Kuopion keskustasta Puijolle ajaa vain 10 minuutissa ja vuokra-autolla hurautat sinne Suurmäentien kautta.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Kuopiosta

Olethan tietoinen, että autovuokraamot antavat vuokra-autonsa Suomessa usein vain 19-vuotta täyttäneiden käsiin? Kyllä vain, tämä on hyvä huomioida jo varausvaiheessa ja jos ajokokemusta ei ole riittävästi autonvuokraushetkellä, kannattaa pyytää kuljettajaksi vaikkapa hieman vanhempaa perheenjäsentä tai kaveria. Jos kyseessä on nuori kuljettaja, voi autovuokraamo periä häneltä lisämaksun ennen vuokraa.

Vuokra-auton vuokramaksu tapahtuu riippuen autovuokraamosta joko etukäteen verkossa tai noutovaiheessa pankki- tai luottokortilla. Noutovaiheessa kuljettajan tulee esittää autovuokraamolle kuvallinen henkilökortti ja ajokortti.

Lennot ja hotelli Kuopion matkallesi

Eikö olekin mukavan helppoa, kun voi hoitaa kaikki lomasuunnitelmat samasta paikasta? Skyscannerin kautta onnistut tekemään autonvuokrauksen lisäksi varauksen Kuopion lennoillesi sekä hotellillesi.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.