Autonvuokraus lentokentällä: Oulu - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

###Autonvuokraus Oulun lentokentällä Olipa suunnitelmissasi kulttuuriloma Hailuodon kansallismaisemissa tai vauhdikas pitkä viikonloppu Oulun Qstock-festivaaleilla ystävien kesken, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Oulun lentokentältä Skyscannerin avulla. ###Missä autovuokraamot sijaitsevat Oulun lentokentällä? Oulun lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Scandia Rent, Europcar, Sixt, Avis, Budget ja Hertz. Kaikkien näiden autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat lentokentän ensimmäisellä tasolla terminaalissa 1. ###Tankkausasemat lähellä Oulun lentokenttää Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta täyteen ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Lähimmät huoltoasemat Oulun lentokentältä löytyvät Oulunsalon alueelta. Shell Helmisimpukka sijaitsee noin 3 minuutin päässä lentokentältä osoitteesta Tetriläntie 2 ja hieman lähempänä Neste Kapteeni osoitteessa Karhuojantie 2. ###Oulun lentokentän ympäristö autolla Oulun lentokenttä sijaitsee Oulunsalon alueella ja sieltä ajaa Oulun keskustaan noin 20 minuutissa. Lentokentältä pääsee ajamaan vaivatta moottoritielle, olitpa sitten suuntaamassa pohjoiseen tai etelään. Kaikki Pohjois-Suomen suosituimmat hiihtokeskukset ja mökkeilyalueet, kuten Ruka ja Pyhä sijaitsevat vain muutamien tuntien ajomatkan päässä. ###Miten pääset perille? Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Oulun ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Oulun lentokentältä. ###Hailuoto Oulun edustalla sijaitseva Hailuoto on Perämeren suurin saari. Sen sanotaan nousseen merestä noin 1700 vuotta sitten. Hailuoto tunnetaan ainutlaatuisesta kansallismaisemastaan ja se on suosittu kesämökkeilykohde. Vakituisia asukkaita siellä on 997 (v. 2015). Hailuodosta löytyy upeita hiekkarantoja, ja erityisesti kesäsesonkiaikaan siellä voi harrastaa kaikenlaista, kuten esimerkiksi retkeillä, kalastaa, pyöräillä ja veneillä. Myös kulttuuri näkyy saarella vahvasti. Hailuodossa asuu monia taiteilijoita, joten siellä järjestetään aktiivisesti teatteriesityksiä ja näyttelyitä.

Oulun lentokentältä ajaa Hailuotoon tien 816 kautta. Välissä on lauttamatka, joten kaikkiaan matkan tekoon menee noin 1 h 15 minuuttia. ###Kempele Kempele sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Oulun lentokentältä. Kempele on mainio majoitusvaihtoehto niille, jotka haluavat viettää lomansa luonnon rauhassa, mutta kuitenkin lähellä palveluja ja Oulun keskustaa, jonne ajaa 20 minuutissa. Kempele tunnetaan rauhallisena kuntana, josta löytyy erityisesti perhelomailijoille mielenkiintoista touhuttavaa. Alueelta löytyy suosittu Virkistysuimala Zimmari ja ostoskeskus Zeppelin.

Lentokentältä Kempeleeseen ajaa lyhyessä ajassa Kempeleentien/tie 816 ja Lentokentäntien/tie 815 kautta. ###Oulu Pohjois-Suomen pääkaupunki Oulu tunnetaan ensisijaisesti vireänä teknologiakaupunkina ja tietenkin jääkiekkojoukkueestaan Oulun Kärpistä. Oulussa on myös Suomen parhaimmat pyöräilytiet, koska kaupunki on rakennettu meren päälle. Jos siis haet pyörälenkiltäsi hikoilua ja korkeuseroja, Oulu ei ehkä ole mitä parhain aktiivilomakohde! Oulun torinranta on tunnettu aurinkoterassikohde kesäisin, ja aivan vieressä sijaitsee kaunis Pikisaari, jossa vietetään heinäkuussa Qstock-festivaaleja.

Oulun lentokentältä ajaa Oulun keskustaan noin 16 minuutissa. Lentokentältä keskusta-alueelle pääsee kahta eri reittiä: tien E75/E8 ja Lentokentäntien/tie 815 kautta 16 minuutissa tai Limingantien ja Lentokentäntien/tie 815 kautta 18 minuutissa. ###Pysäköinti Oulussa pysäköinti on ollut aina haastavaa johtuen keskusta-alueen ahtaudesta ja parkkipaikkojen vähyydestä. Ouluun rakennetaan kuitenkin parhaillaan maanalaista pysäköintialuetta, ja se otetaan käyttöön syksyllä 2015. Pysäköintialue “Kivisydän” tulee tarjoamaan autoilijoille 900 autopaikkaa, mutta laajennuspotentiaalia tulee olemaan jopa 1500 paikkaan asti. Tällä hetkellä Oulun keskustassa toimivat muun muassa seuraavat suuremmat pysäköintihallit: Anttilan yhteydessä toimiva Autosaari ja Tuomiokirkon ja Holiday Innin vieressä sijaitseva Heikinkatu 5. Myös Stockmannin alakerrasta löytyy iso pysäköintialue.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.