Kartta

Halvat lennot Turku-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

53 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

27

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 304 kilometriä

0t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Turku kohteeseen Tukholma on 53 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Tukholma.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Turku kohteeseen Tukholma.
Kohteesta Turku kohteeseen Tukholma lentää 27 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-Tukholma

Turusta suoria lentoja Tukholmaan lentää SAS ja vaihdollisia lentoja mm. Finnair. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle! Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Näin löydät halvat lennot Turku Tukholma -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Turku Tukholma -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku Tukholma -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Turku Tukholma -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lennolle lähtö Turusta

Turun lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät.

Turun keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Matka kestää 22 minuuttia ja pysäkkejä ovat mm. Urusvuori, Leaf ja Kastunpuisto.

Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€.

Jos saavut lentokentälle omalla autollasi, voit lukea lisää Turun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lounge-työtila on kaikille avoin tila, joka sijaitsee yleisöaulassa. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Saapuminen: Tukholma

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västerås lentokentälle lentävät vain jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Tukholmassa on runsaasti museoita, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Vieraile vaikkapa keskiaikamuseossa, Medeltidsmuseumissa tai nykytaidetta esittelevässä Moderna Museetissa. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ostoksilla Tukholman kauppakeskus Mall of Scandinaviassa tai shoppaile ekologisesti Södermalmin putiikeissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hyvin samankaltainen kuin Turun. Tukholmassa kuitenkin tuulee vähemmän, sillä saaristo ja itärannikon sijainti suojaavat kaupunkia pahimmilta myrskytuulilta, toisin kuin Turussa.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Suomessa. Shoppaillessa hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 75-85€ ja Turussa noin 75-80€.

Passi: Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi ajokortin. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.