Kartta

Halvat lennot kohteeseen Sevilla

Historiallinen Sevilla on postikorttimainen kaupunki Espanjassa, täynnä värikkäitä fiestoja, härkätaiteluja ja flamencoa. Sevilla pidetään usein yhtenä Espanjan kauneimmista kaupungeista. Kapeat mukulakivikadut pujottelevat vanhojen talojen välissä ja sisäpihoilta kuuluu musiikkia ja kastanjettien kopinaa.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Sevillan ydinkeskus eli Centro on kaupungin vilkkain paikka ja sieltä löytyy keskeisimmät nähtävyydet, ravintolat ja kaupat. Sevillan historiallisesta keskustasta löytyy kolme Unescon maailmanperintökohdetta: Sevillan katedraali, Alcazarin palatsi sekäIntioiden arkisto. Sevillan katedraalista löytyy myös Kristoffer Kolumbuksen hauta. Katedraalin vierestä löytyy La Giralda -torni, jonka kellotornista aukeaa mahtava näkymä yli Sevillan. Alcazarin palatsi on Euroopan vanhin kuninkaallinen residenssi ja Espanjan kuninkaalliset yöpyvät yhä siellä vieraillessaan Sevillassa.  Plaza de Espana -aukio on uusista nähtävyyksistä suosituin ja sen valtava puistoalue on lapsiperheiden suosiossa. Siellä voi myös ajella hevosvaunuilla ja soudella. Sen vieressä sijaitsee yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, Torre del Oro -vartiotorni, jossa toimii nykyään merenkulkumuseo. Sevillan Museo de Bellas Artesin taidekokoelma on Espanjan vaikuttavimpia. Myös Flamenco-museo on käymisen arvoinen.
Sevilla on tunnettu myös isoista tapahtumistaan. Joka pääsiäinen kaupunkiin vaeltaa tuhansia kristittyjä viettämään Semana santa -juhlaa. Pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de abrilia, jolloin paikalliset pukeutuvat perinteisiin andalusialaisvaatteisiin. Juhlaan kuuluu olennaisena osana myös härkätaistelut.

Ruoka
Sevillassa vallitsee andalusialainen ruokakulttuuri, johon kuuluu paljon kalaa ja mereneläviä. Paella on suosittu ruoka varsinkin turistialueilla. Liharuoat ovat yleisiä ja erittäin hyviä. Sevillassa lihasta valmistetaan myös eteläamerikkalaisia ruokia. Etnisistä ruoista löytyy ainakin japanilaista, intialaista ja kiinalaista ruokaa. Etniset ravintolat ovat yleistymässä pikkuhiljaa. Sevillassa kuten muuallakin espanjassa on rikas tapaskulttuuri. Tapaksia syödäänkin täällä usein lounaan sijaan.

Shoppailu
Paras shoppailualue Sevillassa sijaitsee Plaza Nuevan jaPlaza Duque de la Victorian välillä. El Corte Inglés -tavaratalosta löytyy kaikkea mahdollista ostettavaa. Pieniä putiikkeja löytää matkalla kohti Plaza de la Encarnacion -aukiota. Itse aukiolla on Metropol Parasol -rakennelma, josta löytyy niin ostoskeskus kuin kauppahalli.
Joen toiselta puolelta Trianasta löytyy paljon liikkeitä, jotka myyvät keramiikkaa.

Sevillasta kannattaakin ostaa tuliaisiksi Trianassa valmistettuja keramiikkatuotteita. Myös flamencohameet ovat suosittuja tuliaistuotteita. Niitä voi ostaa muun muassa  Santa Cruzin juutalaiskorttelista.

Ilmasto
Sevillan kesä on tulikuuma – lämpötilaa kipuaa helposti yli 30 asteen, usein jopa 40 asteeseen. Pohjoismaalaisen kannalta paras aika matkustaa Sevillaan on keväällä tai syksyllä. Talvet ovat Sevillassa leutoja.

Lennot
Suomesta ei ole suoria lentoja Sevillaan ja sinne voi matkustaa lentämällä vaikka ensin Malagaan ja jatkamalla perille vuokra-autolla tai junalla. Skyscannerilla löydät lennot helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Sevilla lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Sevilla on yksi lentokenttä: Sevilla.
Delta, Qatar Airways, Transavia France, KLM, transavia, Vueling Airlines, Volotea sekä Cathay Pacific lentävät suoraan kohteeseen Sevilla.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Sevilla on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.