Kartta

Halvat lennot kohteeseen Almería

Almeria sijaitsee Andalusian maakunnassa, joka on tunnettu flamencosta ja härkätaisteluistaan. Almeriassa voi tutustua espanjalaiseen historiaan, mutta kohteesta löytyy myös mahtavia hiekkarantoja ja mahdollisuus viettää aitoa espanjalaista rantalomaa.

 

Nähtävyyksiä & aktiviteetteja

Almerian vanhassa kaupungissa sijaitsee 1500-luvulta peräisin oleva goottilaistyylinen katedraali, jonka katto on koristeltu jalokivillä ja marmorilla. Santiagon renessanssikirkossa hienon rakennuksen kruunaa hieno kellotorni. Kaupungin vieressä kohoaa Alcazaban linnoitus, joka on peräisin 1000-luvulta. San Cristobalin mäeltä aukeaa hienot maisemat niin Hayranin muurille kuin vanhaan kaupunkiin ja satamaan.

Chania on näkemisen arvoinen kivitalokeskittymä. Paseo de Coches sen sijaan on uudenaikainen merenranta-promenadi palmuineen.

Almerian maanalaiset pommisuojat on rakennettu Espanjan sisällissodan aikaan. Ne ovat huikaiseva käyntikohde.

Las Salinaja La Almadrava de Monteleva ovat kaupungin suosituimmat rannat. Almerian ulkopuolelta löytyy Cabo de Gayta Nijarin luonnonpuisto, joka on kaunis alue vulkaanisine maaperineen, rantoineen ja luolineen. Almeriassa on myös hyvät golffaus-maastot.

Koko perheen käyntikohteita ovat kaupungin kolme vesipuistoa sekä tiedepuisto Parque de las Ciencias, jossa on myös planetaario ja observatorio.

Almeriasta on hyvät junayhteydet ympäri Espanjaa, joten yhdistä Almerian lomaan vaikkapa muutaman päivän retki muihin Espanjan kaupunkeihin. Lautalla pääsee kätevästi myös Marokkoon sekä Algerian pohjois-rannikolle.

 

Ruoka

Algeria on maanviljelysaluetta ja se vaikuttaa kaupungin ruokakulttuuriin. Ruoka on tuhtia ja raskasta. Perinteinen paikallinen ruokalaji on migas, jossa eilistä leipää tarjoillaan muun muassa tomaattien, paistettujen paprikoiden ja oliivien kanssa. Puchero de pelokas ovat lihapullamaisia makkarasta, perunasta ja paprikamausteesta tehtyjä pyöryköitä. Jälkiruoissa näkyy arabialainen perintö ja manteli on makeiden hallitseva raaka-aine. Tapaus-kulttuuri kuuluu periespanjalaiseen tapaan myös Almerian ruokakulttuuriin.

 

Shopbailu

Almeiriassa on monia hyviä ostoskeskuksia. Gran Plaza, Roquetas de Maar, La Esquina Puerto Ry ja Mediterraneo Centre ovat isoimmat ja suosituimmat. Joka päivä kaupungissa järjestetään markkinat, joissa myydään lähinnä ruokatuotteita. Viikonloppuisin Aquilasin torilta saa tavaroita ja vaatteita.

 

Ilmasto

Almeriassa vallitsee kuuma ja kuiva ilmasto. Talvet ovat erittäin leutoja, lämpötila on noin 18 astetta. Kesät ovat pitkiä ja kuumia ja lämpötila nousee usein 40 asteen tienoille.

 

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Almeriaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Almería lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Almería on yksi lentokenttä: Almería.
airBaltic, Qatar Airways, transavia, easyJet, Vueling Airlines, Smart Wings, Ryanair sekä Tuifly.be lentävät suoraan kohteeseen Almería.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Almería on huhtikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.